• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ekspres

05.02.2021

12:33

KOD VELJE NEVOLJE NAĐENA LJUDSKA KOST! Otkrivena tokom ličnog pretresa, sumnja se da je DEO TELA NEKE OD NJEGOVIH ŽRTAVA!

Vesti

KOD VELJE NEVOLJE NAĐENA LJUDSKA KOST! Otkrivena tokom ličnog pretresa, sumnja se da je DEO TELA NEKE OD NJEGOVIH ŽRTAVA!

Podeli vest

Kod Veljka Belivuka, koji je uhapšen sa Markom Miljkovićem i 15 pripadnika najjače organizovane kriminalne grupe, kako “Ekspres” ekskluzivno saznaje policija je prilikom pretresa pronašla ljudsku kost.

“Ljudska kost je kod Belivuka pronađena ličnim pretresom, i odmah je poslata na veštačenje, a rezultati se čekaju. Za sada niko ne može ništa unapred da pretpostavlja, ali smo prilično uvereni da nađena kost ima veze sa nekim od izvršenih krivičnih dela za koja se Belivukova kriminalna grupa vezuje, kaže za “Ekspres” izvor iz MUP Srbije.

On navodi i da je policija došla i do određenih saznanja da su tela pojedinih žrtava zlodela Belivuka i njegove smrtonosne ekipe zakopana na njivama pored Ibarske magistrale.

“Tačna lokacija još nije poznata. Čekaju se saslušanja svih osumnjičenih, određena veštačenja, i praćenje tragova kretanja kako bi se došlo do tačne lokacije, na kojoj bi moglo da se izvrši iskopavanje tela. Nije isključena ni mogućnost da neko od uhapšenih progovori i otkrije lokaciju zakopavanja žrtava”, kaže naš izvor.

On navodi i da je Belivukov automobil “smart”, poslat na veštačenje, kao i da se od tog veštačenja očekuje puno u smislu prikupljanja materijalnih dokaza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Aj zavrsite ti predstavu da udje u Zadrugu.

Marcco

pre 3 godine

Suvenir... Inače, nekad je služba regrutovala budale sa pola mozga, u zadnje vreme uglavnom one bez mozga.

Sonja Vuković

pre 3 godine

Mene samo interesuje ko i zašto dozvoljava novinarima da objavljuju ovakve informacije dok je istraga u toku?Ovakve vesti,ako su tačne,mogu ugroziti istragu i nečiju bezbednost.Ovo je dokaz da od novinarske etike nema ništa i da novinare baš briga za sve...bitno je da "ekskluzivna vest" ima tiraž... Dno dna.

Mikica

pre 3 godine

Ne, nego je dokaz da je drzava sprdnja i rijaliti program. Danima samo o hapsenju, sta je jeo, gde je spavao, koga to zanima.. Ozbiljna drzava uhapsi, osudi i dovidjenja.

Arpad

pre 3 godine

jeste .. ostalo i gulasa od prosle godine .. jebem ti drzavu .. ni dokaze nisu u stanju da falsifikuju kako treba ..

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17