• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2021

20:03

OVO JE KOVERTA PUNA EVRA KOJU JE UZELA SUDIJA! Evo koliko je predsednica prekršajnog suda uzela novca da OSLOBODI OPTUŽENE! /FOTO/

Vesti

OVO JE KOVERTA PUNA EVRA KOJU JE UZELA SUDIJA! Evo koliko je predsednica prekršajnog suda uzela novca da OSLOBODI OPTUŽENE! /FOTO/

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su pet osoba zbog primanja ili davanja mita

Uhapšeni su M. B. (1963) odgovorno lice Prekršajnog suda u Kraljevu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita, V. L. (1968) zbog sumnje da je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, B. T. (1952) i B. K. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita, kao i V. P. (1979) zbog sumnje da je pomogao u izvršenju krivičnog dela davanje mita.

Foto: MUP Srbije

Novac za mito bio u koverti

 

Osumnjičeni se terete da su od avgusta 2020. do februara 2021. godine omogućili okrivljenima u postupcima koji se vode pred Prekršajnim sudom u Kraljevu, a u predmetima osumnjičene M. B., da ne izvrši službenu radnju koju bi morala izvršiti, odnosno da prolongira prekršajne postupke protiv okrivljenog, sina osumnjičenog  B.T. kao i postupke protiv B.K., do zastarelosti. 

M. B. se tereti i da je opstruisala prekršajne postupke i donosila presude kojima se okrivljeni oslobađaju prekršajne odgovornosti, ili je donosila rešenja o obustavi prekršajnih postupaka koji su pokrenuti protiv sina osumnjičenog B.T. kao i  B.K. 

Foto: MUP Srbije

Apoeni od 50 evra

Kako se sumnja, M.B. je posredno, od V.L. i V.P. u navedenom periodu primila mito u iznosu od 1.100 evra. Kod osumnjičenog V. L. pronađeno je 100 evra i oko 19.000 dinara.

Foto: MUP Srbije

Evri koje je uzela sudija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragojlo

pre 3 godine

Nije to jedini sudija i tuzilac koji prima mito!!

Goran

pre 3 godine

Cestitke za sve one koji su doprineli i ucestvovali u razotkrivanju ovakvih gnjida i izroda .

Bubuleja

pre 3 godine

Ma ovo su za Voolina i ekipu mala deca. 1.100€, mora da se šalite! Pa za tu siću Voolini, Dačići i ostali ne bi se ni sagli da je podignu s poda. Nego, da sudija nema neku tetku preko?

Ivica

pre 3 godine

Ako je jedini problem prekršajni sud onda smo mi švajcarska

Herceg Novi

pre 3 godine

Jedna sudija u HN se prodala za 2 frizure. Jadno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija