• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.03.2021

16:46

MUP OTKRIO ZAŠTO JE UHAPŠEN GORAN PAPIĆ! Zloupotrebio službeni položaj, kriminalnoj grupi Velje Nevolje VRATIO BLINDIRANI AUTOMOBIL

Vesti

MUP OTKRIO ZAŠTO JE UHAPŠEN GORAN PAPIĆ! Zloupotrebio službeni položaj, kriminalnoj grupi Velje Nevolje VRATIO BLINDIRANI AUTOMOBIL

Podeli vest

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, danas je uhapšen bivši zamenik načelnika Službe za borbru protiv organizovanog kriminala Goran Papić.

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, precizirala je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Kako se sumnja, Papić je 15. aprila 2020. godine, koristeći svoj položaj rukovodioca u SBPOK-u, posredovao da se ne izvrši službena radnja koja bi se morala izvršiti, odnosno zahtevao od tadašnjeg rukovodioca Policijske uprave za grad Beograd da se licu koje je sada u pritvoru, odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto.

Istoga dana vozilo mu je vraćeno, saopštio je MUP.

A kako Informer nezvanično saznaje radi se o Marku Milljkoviću desnoj ruci Veljka Belivuka vođe ove kriminalne grupe. Miljkoviću je automobil oduzet kao bezbednonso interesatnoj osobi da bi se proverilo da li u njemu ima droge i oružja...Miljkovic na ličnom pretresu bio čist, dok se za automobil ništa nije saznalo, jer je bio vraćen?!

"Po odobrenju zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i isti će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu", dodala je Rakočevićeva.

Papić je uhapšen u saradnji tužilaštva s policijskim službenicima MUP-a Srbije.

Preti mu kazna zatvora od jedne do osam godina!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija