• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

28.03.2021

17:40

AUTOMOBILOM SE ZAKUCALI U ZAŠTITNU OGRADU, OD SILINE UDARCA VOZILO POTPUNO SMRSKANO! Jeziva tragedija na auto-putu kod Niša!

Vesti

AUTOMOBILOM SE ZAKUCALI U ZAŠTITNU OGRADU, OD SILINE UDARCA VOZILO POTPUNO SMRSKANO! Jeziva tragedija na auto-putu kod Niša!

Podeli vest

I. K. (58) je prebačen u Urgentni centar niškog Univerzitetskog kliničkog centra na dijagnostiku i prema prvim informacijama, ima teže povrede, ali nije životno ugrožen

D. K. (62) iz Smedereva je poginuo, dok je njegov brat I. K. (58), sa prebivalištem u Beogradu, teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 sat na auto-putu Beograd – Niš, nedaleko od Malčanske petlje.

Do udesa je došlo kada je D. K. koji je upravljao "pežoom 206", smederevskih tablica iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad volanom usled čega je automobil udario u zaštitnu ogradu, zarotirao se, a zatim se još jednom zabio u metalni odbojnik. Od siline udarca, vozilo je bilo potpuno smrskano, pa su Hitnoj pomoći asistirali vatrogasci, koji su iz gomile zgužvanog metala izvukli D. K. koji nije davao znake života.

JEZIVA SCENA U ARANĐELOVCU! Muž palicom prebio suprugu na spavanju i izbo je nožem, a onda sebi prerezao vene i vrat!

Njegov brat je prebačen u Urgentni centar niškog Univerzitetskog kliničkog centra na dijagnostiku i prema prvim informacijama, ima teže povrede, ali nije životno ugrožen.

Policija je obavila uviđaj, uzrok nesreće se utvrđuje, a o događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Prema nezvaničnim informacijama, braća su se vraćala kući sa parastosa ocu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17