• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

04.04.2021

11:45

ŠOK U CENTRU KRUŠEVCA, AUTOMOBILOM SE PROVOZAO NIZ STEPENICE! Kada ga je policija zaustavila IMALA JE ŠTA I DA VIDI! Da li je ovo realno?! Foto

Vesti

ŠOK U CENTRU KRUŠEVCA, AUTOMOBILOM SE PROVOZAO NIZ STEPENICE! Kada ga je policija zaustavila IMALA JE ŠTA I DA VIDI! Da li je ovo realno?! Foto

Podeli vest

Kruševačka saobraćajna policija je u subotu veče oko 20.30 zatekla bahatog vozača, koji je pod dejstvom alkohola vozio putnički automobil "reno" niz stepenice, prema glavnoj autobuskoj stanici u Kruševcu

Radi se o muškarcu (70) iz okoline Kruševca, kome je izmereno da je u trenutku incidenta imao više od 1,6 promila alkohola u krvi.

On vozio automobil na površini namenjenoj za kretanje pešaka, ali da na sreću pritom niko nije povređen.

Policija ga je odmah privela na trežnjenje, koje može trajati do 12 sati, nakon čega će ga uz prijavu privesti sudiji Prekršajnog suda u Kruševcu.

 

Foto: RTK

Istovetan saobraćajni incident, podsećamo, dogodio se na ovom mestu 30. oktobra prošle godine, kada se D.M. (44) iz okoline Kruševca nasilnički ponašao u saobraćaju, tako što je vozio niz pešačku stazu, pored stepenica na raskrsnici Brijanove i Jug Bodanove ulice, kod Autobuske stanice. Policija je tom prilikom utvrdila da je taj bahati i nesavesni vozač imao čak 2,68 promila alkohola u organizmu.

Foto: RTK

Istina, centar grada je raskopan, pa se vozači dovijaju kako da iz centra izađu na glavnu saobraćajnicu, ali to nije razlog da se vozi pod dejstvom alkohola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17