• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S./blic

23.04.2021

09:24

JUTKA IZAŠAO IZ ZATVORA! Bivši čelnik Brusa odslužio kaznu u KPZ Ćuprija

Vesti

JUTKA IZAŠAO IZ ZATVORA! Bivši čelnik Brusa odslužio kaznu u KPZ Ćuprija

Podeli vest

Milutin Jeličić Jutka pušten je danas na slobodu nakon što je izdržao tromesečnu zatvorsku kaznu na koju je osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad sekretaricom Marijom Lukić.

Jutka se iza rešetaka konačno našao 25. januara ove godine. Svoje zatvorske dane proveo je u KPZ Ćuprija.

Pre toga Jeličić je više puta pokušavao da odloži izdržavanje kazne, međutim sud u Brusu, a potom i sud u Kruševcu su njegove žalbe odbili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LJUBICA

pre 3 godine

Covek odleza tri meseca na pravdi boga s obzirom da sud je sud ocenio da za krivično delo polno uznemiravanje tužilac NIJE pružio dovoljno dokaza .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17