• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

13.05.2021

10:43

BLUDNOM FUNKCIONERU GODINU DANA ZATVORA! Bivši zamenik gradonačelnika Bora osvanuo na fotografijama u STRASNOM ZAGRLJAJU SA DEVOJČICOM

Vesti

BLUDNOM FUNKCIONERU GODINU DANA ZATVORA! Bivši zamenik gradonačelnika Bora osvanuo na fotografijama u STRASNOM ZAGRLJAJU SA DEVOJČICOM

Podeli vest

Viši sud u Zaječaru potvrio je presudu Osnovnog suda u Boru kojom je Branko Perić (61), bivši zamenik gradonačelnika Bora, osuđen na godinu dana zatvora u kućnim uslovima zbog zbog polnog uzmeniravanja. Time je presuda postala pravosnažna

Perić, koji je tada bio zamenik gradonačelnika Bora, je u središte seks skandala dospeo nakon što su, pre dve godine, fotografije, na kojima se on strasno ljubi i grli sa devojčicom starom tek 15 godina, osvanule na društvenoj mrežu "Fejsbuk".

Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i sačuvao veliki broj ljudi.

Podsetimo, Perić je, nakon dokaznog postupka i suđenja, oglašen krivim i određena mu je kazna od godinu dana zatvora u kućnim uslovima, što znači da ne može da napusti prostorije u kojima živi u tom periodu, kao ni da ih, bez elektronskog nadzora, napušta.

U protivnom, preti mu da će se ova prvostepena presuda preinačiti u kaznu zatvora od godinu dana.         


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 2 godine

Po kom zakonu je odredjena ova kazna ????? i koji sudija potpisao presudu imali bar grama savesti u glavi ?????. Ovom presudom stitite KKKOOGGGAAAA ????sramota od naroda od boga grehota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija