• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

28.06.2021

11:52

Lažni estetski hirurg Sava Knežević i njegova majka na slobodi!

Vesti

Lažni estetski hirurg Sava Knežević i njegova majka na slobodi!

Podeli vest

Lažni hirurg Sava Knežević (23) i njegova majka cvećarka Danijela u petak su pušteni iz pritvora u u kom su proveli tačno mesec dana

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, prema okrivljenom Savi Kneževiću i okrivljenoj Knežević Danijeli ukinut je pritvor i određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara, kao i obaveza da se okrivljeni javljaju nadležnoj policijskoj stanici svakih 15 dana - rekao je izvor iz Suda za "Blic".

Oni su uhapšeni 24. maja nakon mesec dana skrivanja, a sutradan su saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svedoke.

Njima preti do 10 godina zatvora jer su se lažno predstavljali kako hirurzi, odnosno danijela kao medicinska sestra i osakatili više desetina ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 2 godine

Biću kratak i jasan jadna si ti moja srbijo sutra ćeš pustiti i ove što su ubijali mleli i pravili ćevape od ljudskog mesa tuga jad !

Lazni Bot

pre 2 godine

Pa Ceci otpao deo pa moraju rezervni da joj prikace,ipak je ona Srpska majka.

milankukic

pre 2 godine

ja jos krace to su nase sudije i tuzioci e zato smo zadnji u svetu

Pera

pre 2 godine

Povodom puštanja na slobodu lažnog hirurga Save Kneževića i njegove majke, ima samo da kažem da sve sudije i tužioce odmah treba smeniti. Oni pospešuju kriminal u Srbiji. Silovatelji na slobodi, ubice na slobodi, kriminalci na slobodi. Koliko će para dobiti sudija od Save Kneževića, e, to se nikada neće saznati. Bedna zemlja, bedni parlament (Zakonodavno telo !!!!!!). Zar stvarno niko ne vidi šta se dogadja ? Pijanicama amnestija, drgogašima amnestija, siledžijama na putu amnestija, kabadahijama amnestija, neka siluju, neka tuku žene i decu, to će veću slobodu imati od takozvanog pravosudja. Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17