• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. K.

24.08.2021

10:16

NASMEJANI NASILNIK! BJELOGRLIĆ STIGAO NA SASLUŠANJE, MAHAO OKUPLJENIMA ISPRED TUŽILAŠTVA U NIŠU! Foto

D K.

Vesti

NASMEJANI NASILNIK! BJELOGRLIĆ STIGAO NA SASLUŠANJE, MAHAO OKUPLJENIMA ISPRED TUŽILAŠTVA U NIŠU! Foto

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić koji je juče brutalno nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, stigao je na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu

 

Bjelogrlić je ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu stigao u 9.55 a prilikom dolaska sve vreme sa mahao okupljenim novinarima.

On će biti ispitan povodom sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, rekao je Tanjugu tužilac Vladimir Stanojević, a nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

Foto: D K.

Tekst potpisa

Podsetimo, glumac je juče zadržan u KPZ Niš zbog nasilničkog ponašanja, a danas će, osim Bjelogrlića, tužilaštvo saslušati i nekoliko svedoka koji su jedva zaustavili napad na reditelja Predraga Antonijevića (62). 

Na ovom linku pročitajte kolika kazna preti Draganu Bjelogrliću zbog nasilničkog ponašanja




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zozonbg

pre 2 godine

Svaki fizicki obracun je pomanjkanje intelekta. Ako nema zasticenih, zna se sta sledi. To bi bilo pravedno.

Baki

pre 2 godine

Mahao jer se opraštao od slobode !!! Za početak 30 dana a za kraj 10 godinaneće ih videti osim kroz rešetke . Veliko razočarenje su Živić i Mima Karađžić i svi glumci i ostali iz sveta filma koji podržavaju nasilje . Radivojevićka može da glumi samo u filmovima strave i užasa bez maske na šta sada liči !!!

AS

pre 2 godine

TA NAŠA FILMSKA INDUSTRIJA JE LEGLO BITANGI I KRIMINALACA.

za neverovanje

pre 2 godine

Kakvo sramno i sokantno ponasanje jedne odrasle osobe.

lale

pre 2 godine

Zakon za sve isti.Pritvor do 60 dana.Prema sceni ,moze da ponovi delo.Antonijevic je i Americki gradjanin,jos jedna otezavajuca okolnost.Zatvor je najbolji lek za pijance i smrkatore.

Srbijanka

pre 2 godine

Šta je prorežimski mediji, lešinarite? Bjela se pokazao kao nasilnik i treba da odgovara, al aj tako tražite linč i za druge nasilnike. Žmurili ste godinama na Velju nevolju, ceo grad je pričao o tome šta je radio. Ako niste znali za to, onda treba da menjate profesiju. Tražite i 2 minuta sa naplate rampe. Tražite povezanost Dijane sa Kavačima, Danila koji se slika sa ubicama.

samopostovanje

pre 2 godine

...ne padne snjeg da pokrije breg vec da svaka zvijerka pokaze svoj trag....mene je fasciniralo u svemu ovome sto je bjelogrlic psovao srbsko djete u jasenovcu...ne film....jasno je da je on mislio na srbsko djete iz jasenovca...zato i danasnji osmjeh na njegovom licu...sto je monstruozno...predpostavljam da ce stici donacije iz sarajeva i zagreba

dera

pre 2 godine

A od coveka samo vidis cipele i naocare , metar i zilet . Koliko covek treba da bude budala pa da deli osmehe u momentu kada mu za vratom visi susret sa zakonom jer je reakcijom razbojnika napao i prebio starijeg coveka sa ledja, podmuklost mu jeste manir , takav je , celog zivota je gledao ljude drzeci glavu okrenutu na gore , i eto kompleksa , a uz sve to ne vadi nos iz case osim kad ga obraduje necim "belim" . No ako drzava drzi do sebe i zakona dace mu priliku da se o trosku nas svih leci u Zabeli , ili jos bolje u Niskom zatvoru , kazu tu je "komfor" zavidan .

Gajo

pre 2 godine

Nasilnik... Nemojte tako blagim recnikom... Nazovite ga zlikovcem, spodobom, nitkovom, djilasovim jurisnikom.. Mozete vi to bolje imate vi to na repertoaru.

Vla

pre 2 godine

Jel ima zakona? Videcemo koliko su korumpirani sudije

Sava

pre 2 godine

Iskreno se nadam, da ce biti ADEKVATNO KAZNJEN, s druge strane znajuci za dvostruke arsine u zakonu bojim se da nece dobiti ni kucni pritvor !!!

Zaharova

pre 2 godine

Kako vas boli sto je narod stao na njegovu stranu a ne na azranu onog provokatora i dvorskog reditelja.

Bane

pre 2 godine

Stoka drogirana. Da ne misle da je naduven od masnih kolača.

goran

pre 2 godine

Ako drzava, odnosno tuzilastvo postupi kako treba mahaces ti iz zatvora. Sram te bilo bitango.

milankukic

pre 2 godine

sram ga bilo ako pije nek pije u g....u i nek ostavi ljude na miru jer time pokazuje da je ološ kojeg podržavaju žutaci

GRADA

pre 2 godine

Svaka revolucija ima svoj pocetak, a svaki gradjanski rat svoje svatove.

Nedim

pre 2 godine

Bjelogljić je seljačina a ne da se šeta na crvenom tepihu!

sun cu

pre 2 godine

Kakva drogirana i pijana umisljena velicina,obican neandertalac,sta on ima protiv Jasenovca i onolikih srpskih i ostalih zrtava!!!!!!!Da sudstvo nije korumpirano zatvor mu ne bi ginuo!!!!!Ovako em se brani sa slobode em ce na kraju biti oslobodjen!!!!!!!Kakva SRAMOOOTTAAAAA!!!!

sramota

pre 2 godine

Pogledaj ga samo kako se cereka posle onog sto je uradio...

Nada

pre 2 godine

Koji pajac -trebao bi se stideti a on ? Koliko je placen za ovaj scenario ?

sns

pre 2 godine

Bjeli možete samo da poduvate, ako vam dopusti!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17