• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

27.09.2021

14:31

Smrtni udes, čeone saobraćajke, trovanje lekovima... KRUŠEVAČKA HITNA POMOĆ IMALA PUNE RUKE POSLA TOKOM VIKENDA!

Informer

Vesti

Smrtni udes, čeone saobraćajke, trovanje lekovima... KRUŠEVAČKA HITNA POMOĆ IMALA PUNE RUKE POSLA TOKOM VIKENDA!

Podeli vest

Smrtni udes usled prevrtanja traktora, tri čeone saobraćajke automobila u kojima je šetstoro povređeno, jedno trovanje lekovima i šest padova obeležili su protekli vikend u Kruševcu

Služba Hitne medicnske pomoći Kruševac i ovog vikenda imala je povećan obim posla.

U registru službe za protekla tri dana upisano je 156 pregleda, dok su ekipe izašle na teren oko 60 puta, od toga 12 je bilo na javnim mestima. Dogodila su se 3 udesa, sa 1 preminulom i 6 povređenih osoba, 2 tuče, jedno trovanje lekovima i 6 padova, potvrdila je načelnica Službe Hitne pomoći doktorka Gordana Simić.

- Jedna osoba bila je pod uticajem alkohola,bila su tri udesa.U jednom, nažalost, sa smrtnim ishodom usled prevrtanja traktora. U drudruzga dva udesa, dogodio se čeoni sudar dva automobile u kojijmma je povređeno šest osoba. Diesile su se, nažalost i dve tuče, jedna nasilje u porodici I jedna tuča.Bilo je i jedno trovanje lekovima i šest padova - istakla je doktorka Simić.

U ambulanti Hitne najviše lica javilo se sa kardiovaskularnim smetnjama i visokom temperaturom,
alergijom i gušenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17