• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

06.11.2021

11:22

ŠOKANTNA PLJAČKA APOTEKE U SUBOTICI! Nisu dobili lek bez recepta, apotekarku vezali i ukrali pazar, U TOKU JE POTRAGA ZA LOPOVIMA!

Vesti

ŠOKANTNA PLJAČKA APOTEKE U SUBOTICI! Nisu dobili lek bez recepta, apotekarku vezali i ukrali pazar, U TOKU JE POTRAGA ZA LOPOVIMA!

Podeli vest

Preko puta autobuske stanice u Subotici opljačkana je apoteka „Cvejić“, a nepoznati počinioci vezali su radnicu u apoteci i ostavili je zaključanu, dok po pozivu prolaznika nije došla policija i odvezala ženu, pošto je ušla na vrata sporednog ulaza

Sirota žena ima i modrice na telu, a i danas je u šoku od pretrpljenog stresa. Policija i osnovno javno tužilaštvo u Subotici potvrdili su da se dogodila pljačka u toj apoteci, navodeći da su počinioci nepoznati da se za njima intenzivno traga.

Pljačka se dogodila u petak oko 14 sati 30 minuta. U apoteci, koja se nalazi na uglu adaptiranog objekta, preko puta glavne autobuske stanice, na Senćanskom putu, dvojica kupaca su zatražila lek za koji nisu imali recepte, pa im je zaposlena radnica rekla da ne može da im izda lek. Počinioci su napustili objekat, ali su se nakon kratkog vremena ponovo vratili, radnicu apoteke gurnuli na pod i vezali je.

Kako saznajemo, nakon toga su našli lekove koje su tražili i ukrali dnevni pazar, a vezanu radnicu zaključali i pobegli iz objekta. Vezana žena je pozivala pomoć, a kako nezvanično saznajemo, jedna Subotičanka se našla blizu mesta događaja i čula pozive u pomoć i lupanje iz apoteke, čija vrata su na uličnom trotoaru.

Ona je obavestila javnost na društvenim mrežama, a pozvala je i policiju, koja je odmah došla do te apoteke i ušla u objekat, odvezala radnicu apoteke, koja je navela policiji šta se dogodilo.

Izvršioci su nepoznati, ali u apoteci su potvrdili, da često migranti dolaze u tu apoteku, da traže lekove za anksioznost i slične, iako nemaju recepte. Policija intenzivno traga za počiniocima napada i krađe novca i lekova, a sa slučajem je upoznato i Osnovno javno tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17