• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

19.12.2021

09:46

PEDOFIL U ŠKOLI NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Roditelji u panici, nepoznati muškarac vreba im decu!

Vesti

PEDOFIL U ŠKOLI NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Roditelji u panici, nepoznati muškarac vreba im decu!

Podeli vest

Roditelji osnovaca sa Bežanijske kose tvrde da se juče, kod Osnovne škole "Milan Rakić", pojavio nepoznati muškarac koji vreba njihovu decu

Kako je objasnio jedan roditelj, navodni pedofil je decu vrebao preko dana, između 13 i 14 sati.

- Izašao je iz jedne šumice, između Stare i Nove Bežanije, i prišao mojoj kćerci (10), njenoj drugarici i drugu. Obratio im se na engleskom jeziku i pitao ih da li žele da igraju video-igrice na njegovom mobilnom telefonu. Moja kćerka i njena drugarica su se uplašile i malo udaljile, ali mu je prišao njihov drug. Pedofil je seo pored njega i pokazivao mu igrice na telefonu, a on mu je rekao kako se zove i gde živi. Na svu sreću, u tom trenutku naišle su dve starije žene i pitale moju kćerku i njenu drugaricu da li poznaju čoveka. One su rekle da ga ne poznaju, nakon čega su ga te starije žene oterale i rekle da će ukoliko ga opet vide tu zvati policiju - kaže otac devojčice za "Novosti".

Otac devojčice navodi da je nepoznati muškarac nakon toga pobegao nazad u šumicu, kao i da izgleda kao da ima oko 40 godina.

- Nosio je bež džemper, farmerke i kapu. Takođe, ima kosu samo sa strane, ostatak glave mu je ćelav. Preko prijatelja smo obavestili policiju, koja je juče poslala tri patrole policije i službenike u civilu da prečešljaju teren. Deca su nam se prepala, strahuju da ponovo ne naiđu na njega - dodaje on.

Da stvar bude još gora, ističe, čovek istog opisa njegovoj prijateljici je juče upao u stan oko podneva.

- Pobegao je čim je video da su oni kod kuće - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17