• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

23.02.2022

19:00

UMRO ZA VOLANOM, PA SE ZAKUCAO U LASTIN BUS! EPILOG, ČAK 11 POVREĐENIH, policija otkrila šta se dogodilo na Ibarskoj magistrali!

Vesti

UMRO ZA VOLANOM, PA SE ZAKUCAO U LASTIN BUS! EPILOG, ČAK 11 POVREĐENIH, policija otkrila šta se dogodilo na Ibarskoj magistrali!

Podeli vest

Policija rešila šta se dogodilo na Ibarskoj magistrali i zašto se automobil zakucao u Lastin autobus. Posle obdukcije poginulog vozača više nema dileme

Naime kako Infomer saznaje vozac automobila star 70 godina koji je u utorak na Ibarskoj magistrali kod naselja Šopic, svojim vozilom prešao na levu stranu kolovoza i udario u autobus Laste umro je od infarkta miokarda, a ne od posledica saobraćajne nesreće, utvrdjeno je tokom obdukcije tela.

Podsećamo da je juče automobil Dačija udario direktno u Lastin autobus. Povrđeno je 11 osoba iz autobusa. Kako se posle ispostavilo vozač automobila bio je mrtav pre udarca u autobus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija