• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

03.04.2022

21:45

JANA ČESTO TRAŽI DA IDEMO NA JELENIN GROB Upalimo sveću, sedimo i pričamo o mami ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU

E-stock

Vesti

JANA ČESTO TRAŽI DA IDEMO NA JELENIN GROB Upalimo sveću, sedimo i pričamo o mami ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU

Podeli vest

Zoran Marjanović obeležio je u subotu šestu godišnjicu od ubistva supruge Jelene Marjanović. Na grobu je bio sa sinom Urošem i kumom Veroma. Na grobu nije bila Jana njihova zajednička ćerka

Kako nam je objasnio prošlo je šest godina i to kakvih.

- Šest godina je prošlo od tragedije koja je zadesila moju porodicu. To je šest godina velikih stresova koji, hteli mi to ili ne, ostavljaju velike posledice. Trebalo je to sve preživeti, a opet ostati normalan i pribran - počinje razgovor Marjanović i dodaje: 

- Imam dvoje dece. Uroš je opet stariji, ali Jana je tada bila mala i još uvek je. Velika je odgovornost bila na meni u trenutku kada sam ostao bez Jelene. To je možda za mene bio jedini podsticaj da nastavim dalje. Da zbog dece ostanem smiren i pribran kako bi ih vodio kroz život i usmerio na pravi put. Da sutra budu ljudi kako Bog zapoveda - kaže Zoran.

Foto: E-stock

Zoran Marjanović sa sinom

Kako je objasnio čovek ceo život uči, a tako malo zna.

- Vera me je održala jer smatram ako se pridržavamo hrišćanskih pravoslavnih načela tek tada možemo formirati pravi sistem vrednosti i iz pravog ugla videti i sebe i druge ljude. Mnogo su mi pomogla predanja oca Arsenija. On je veliki misionar koji ima blagodat da pomogne nama običnim ljudima koji lutamo u neznanju - objasnio je Marjanović.

Foto: E-stock

Spomenik Jeleni Marjanović

U subotu sa njim na pomenu nije bila Jana koja sada ima devet godina, kako je rekao ona traži da odemo na mamin grob.

- Jana kad god oseti potrebu odemo na grob upalimo sveće sedimo malo, pričamo o mami... Bogu hvala, jaka je izuzetno psihički. Stresovi uzimaju svoj danak, ali eto Bog čuva decu Slava Bogu, kao da su zaštićeni od svih tih stresova - rekao je Marjanović.

Prema njegovim rečima prošle subote je davao pomen ocu Vladimiru, a ove Jeleni.

- Poslednjih godina sve je postalo teže. Preminuo mi je otac, on nam je bio velika podrška. Majka se još uvek nije oporavila od dva moždana udara koje je imala, leži nepokretna, a dijagnostikovana joj je i alchajmerova bolest- rekao je za Informer Zoran. 

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijen aje 2. aprila 2016. godine. Nesrećna žena ubijena udarcima u potiljakje dok je trčala nasipom u naselju Crvenka u Borči. Njeno telo u kanalu punom vode pronađeno je dan kasnije na nasipu. 

Foto: ATAIMAGES

Prethodno pojavljivanje na sudu 

Odmah po pronalasku Jeleninog tela Zoran Marjanović je priveden. On je uhapšen nakon što su u tužilaštvo stigli dokazi koji su ukazivali da je povezan sa zločinom. Blato na pantalonama koje je u vreme zločina nosio, a koje je odgovaralo blatu iz kanala gde je Jelena pronađena mrtva, tragovi pevačicine krvi u "mercedesu" koji su vozili do nasipa kobnog dana, bili su dovoljni da se Marjanoviću odredi pritvor i pokrene istraga protiv njega. Neko vreme je proveo u pritvoru, a onda je pušten i sada mu se sudi sa slobode.

Suđenje je počelo 5. novembra 2019. godine pred Višim sudom u Beogradu i traje i danas, a Zoran je jedini okrivljen za teško ubistvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17