• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Nova

14.04.2022

16:29

RADILI ZA ŠARIĆA! U bekstvu POLICAJCI koji su pretukli kolegu na Cvetnom trgu!

printscreen

Vesti

RADILI ZA ŠARIĆA! U bekstvu POLICAJCI koji su pretukli kolegu na Cvetnom trgu!

Podeli vest

M. V. je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakuturu lobanje, kao i prelom ruke tom prilikom

U Beogradu je u toku velika akcija policije. Najpre je uhapšen Darka Šarića, a danas je uhapšen i Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde. Pored njih, traga se za policajcima Danilom Stojanovićem, bivšim načelnikom Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, kao i Milutinom Radovanovićem, koordinatorom u Direkciji policije u Beogradu, za koje postoji osnovana sumnja da su radili za Šarićev klan.

Stojanović i Radovanović u lokalu na Cvetnom trgu usred bela dana brutalno pretukli kolegu M. V, takođe načelnika odeljenja u Interpolu. Tom prilikom M.V. zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakuturu lobanje, kao i prelom ruke. O ovom slučaju oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili su zadržavanje policijskim službenicima D. S. (1979) i M. R. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Kako se sumnja, juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu. Takođe, preduzimaju se sve mere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17