• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2022

17:09

POSTAVILI SMO BOMBE, C4 PLASTIČNI EKSPLOZIV, SA ČELIČNOM NAVLAKOM... Nove dojave, ovog puta na devet lokacija u Novom Sadu!

A. G.

Vesti

POSTAVILI SMO BOMBE, C4 PLASTIČNI EKSPLOZIV, SA ČELIČNOM NAVLAKOM... Nove dojave, ovog puta na devet lokacija u Novom Sadu!

Podeli vest

Nove pretnje o dojavama o bombama u Novom Sadu stigle su na mejlove nekoliko novinarskih redakcija.

Sadržaj mejla o dojavama o bombama u Novom Sadu prenosimo u celosti.

- Dobar dan,

Vreme je malo da i Novi Sad, kao epicentar toksične pro-zapadne fašističke misli, centar drugosrbijanstva, dobije svoje za to kako se ophodi i kako utiče na poziciju Srbije u oslobodilačkom ratu potlačenih ruskih manjina u istočnoj Ukrajini. 

Isto kao što se ni u velikom Otadžbinskom ratu, vi Vojvođani, koji i sami ističete da niste 'klasični' Sloveni nego ste deo Mitteleurope ili kog ku... tako ste uvek i bili blagonakloni prema SS-ovcima, Homvedima, Ustašama... kao što ste i sada prema ukrajinskim naci banderistima.

Postavili smo bombe, C4 plastični eksploziv, sa čeličnom navlakom, koja se prilikom eksplozije razleti. Ne koristimo gsm za aktivaciju, tempirane su sa tajmerom, za danas kasno popodne, tačno vreme vam nećemo reći. 

Lokacije na kojima se bombe navodno nalaze.

- JKP Parking Servis Novi Sad na adresi Filipa Visnjica 47 (2 Bombe) 

Stambena Zgrada na adresi Filipa Visnjica 17a ( 3 bombe, jedna u stanu broj 10, druge dve na javnom delu zgrade )


Kompjuterska igraonica Playground na adresi Kosovska 1 (1 bomba) 

Centralna Železnićka Stanica (6 bombi )

Policijska Stanica na Bulevaru Kralja Petra 11 (3 bombe) 

Policijska Stanica na adresi Pavla Papa 46 (2 bombe)

Policijska Stanica na adresi Rumenačka 159 (2 bombe) 

Kladionica PlanetWin365 na Bulevaru Oslobođenja 75 (2 Bombe)

Kladionica Mozzart Bulevar oslobođenja 47 (1 bomba)

 

Smrt Natu, Smrt EU, Smrt Fašistima  - piše u mejlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 1 godinu

Treba vas pohapsiti zbog saučesništva jer prenošenje ovakvih stvari nije novinarska vest već saučesništvo u teroru na stanovništvom. Pitajte svoje advokate i svoju savest, jer dok ima takvi koji prenose ove idiotske pretnje njima je cilj ispunjen. Bravo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija