• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

04.11.2022

22:44

SANKCIONISANI VOZAČI ŠKODE I AUDIJA! Divljali brzinom od skoro 200 na sat! Veliki uspeh saobraćajne policije u dve odvojene akcije

Tanjug/Informer

Vesti

SANKCIONISANI VOZAČI ŠKODE I AUDIJA! Divljali brzinom od skoro 200 na sat! Veliki uspeh saobraćajne policije u dve odvojene akcije

Podeli vest

Saobraćajna policija u Kikindi isključila je iz saobraćaja dvojicu vozača, zbog nasilničke vožnje od skoro 200 kilometara na čas.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije u Kikindi, zaustavili su i sankcionisali dvojicu vozača koji su upravljali automobilima brzinom većom od dozvoljene.

- Saobraćajna policija je u 11.43 časova, na auto-putu u smeru Čoka-Kikinda presretačem zaustavila vozača automobila „škoda superb“ koji je upravljao briznom od 199,7 kilometara na čas, na delu puta van naselja gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas - navedeno je iz Odeljenja za medije i komunikacije pri Kabinetu ministra unutrašnjih poslova.

Saobraćajni policajci su samo 15 minuta kasnije na delu puta prema Zrenjaninu sankcionisali vozača koji je "audijem” prekoračio brzinu za više od 100 kilometara na čas.

Saobraćajni policajci su oko 12 časova na putu Kikinda-Zrenjanin presretačem zaustavili automobil marke „audi“ kojim je tridesetdevetogodišnjak upravljao brzinom od 188,3 kilometra na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas - dodaje se u saopštenju.

Oba vozača su isključena iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija