• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

26.11.2022

13:17

OVO JE SRPKINJA PAKLENA VERENICA SA MALTE! Glumila da je žrtva pljačke, u stvari tipovala verenika Holanđanina, UHAPŠENA U FILMSKOM OBRTU!

Printscreen

Vesti

OVO JE SRPKINJA PAKLENA VERENICA SA MALTE! Glumila da je žrtva pljačke, u stvari tipovala verenika Holanđanina, UHAPŠENA U FILMSKOM OBRTU!

Podeli vest

Državljanka Francuske, poreklom iz Srbije Milica K.(29) za koju se verovalo da je žrtva oružane pljačke na Malti, tokom koje je teško ranjen njen verenik Holanđanin (42) uhapšena je danas zbog sumnje da je učestvovala u razbojništvu

Filmski obrt dogodio se pošto su istražitelji otkrili da je srpski državljanin Viktor M. (39), koji je uhapšen čim je pobegao iz stana, imao pomagače.

Sumnja se da je jedan od pomagača i Milica K, koja ima srpsko poreklo.

Podsetimo, Viktor M. se sumnjiči da je upao u stan, i uz pretnju pištoljem vezao Holanđanina i njegovu "verenicu", a potom iz stana odneo novac i dragocenosti u vrednosti od oko 2.300 evra.

Tokom drame u stanu, muškarca je povredio nožem koji je takođe imao kod sebe.

- Holanđanin i njegova supruga završili su u bolnici, on zbog teških povreda koje je zadobio a ona zbog šoka koji je preživela - preneli su juče mediji.

Međutim, danas je stiglo novo saopštenje u kom se navodi da su ona kao i Vladimir P. (26) i Viktor M. (39) srpski državljani, uhapšeni.

Sumnja se da je Milica K. tipovala supruga, lažno prijavila policiji pljačku i prikrivanje dokaza.

- Svo troje negirali su navode prijave, ali im je posle saslušanja određen pritvor. NJihovi advokati nisu tražili kauciju - preneli su mediji i naveli da je ona plakala kada je privođena u sud.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jeste tako je

pre 1 godinu

Ajde da je u pitanju poznanik,momak ali bas muz i za te pare?! Pa za 2300e ne bi muza tipovala ni u Srbiji a kamo li u Francuskoj.Da je u pitanju veca suma novca pa i da poverujem...ovako?!Po njima su svi Srbi negativci

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17