• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.02.2023

13:19

DVA DANA PRE ZLOČINA TRAŽIO PARE NA ZAJAM U KOMŠILUKU!? Ubio maćehu i uz pomoć sestre masakrirali oca i ostavili ga da umre

printscreen

Vesti

DVA DANA PRE ZLOČINA TRAŽIO PARE NA ZAJAM U KOMŠILUKU!? Ubio maćehu i uz pomoć sestre masakrirali oca i ostavili ga da umre

Podeli vest

Marko P. (22) uhapšen je zbog sumnje da je ubio maćehu Marinu Milanović (50,) a potom i da je sa sestrom Milicom P. više puta izbo nožem oca Miloša P. u selu Trešnjevica u Paraćinu. Samo dva dana pre zločina osumnjičeni nije imao novca ni za hleb

Kako nezvanično saznajemo Marko P. je prošlog petka od rođaka tražio da mu pozajmi novac. 

- Bio je kod njega i tražio mu da mu pozajmi 1.000 dinara. Ovaj čovek nije imao, ali je on kako sam razumeo, baš insistirao da mu da novac navodeći da mu treba za hleb. Objašnjavao mu je da je kupovao lekove... i na kraju je Marko otišao bez novca. Nakon svega ovoga kaže da je i on sada uplašen, mogao je i njega da napadne za novac, jer svi verujemo da je motiv ovog užasa samo novac - kaže izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen

 

Komšije kažu da nemaju lepo mišljenje o Marku i njegovoj sestri i da su ih uglavnom izbegavali.

Prema nekoj priči Miloš se sa njihovom majkom, navodno upoznao dok je izdržavao kaznu zatvora za ubistvo koje je počinio. Živeli su neko vreme zajedno, a onda ih je ona ostavila. Deca su bila mala, Marina je zapravo bila ta koja je pomagala Miloš da odgaji decu. Bilo nam je neverovatno da nakon svega što je ta žena uradila za njih da su joj ovako vratili - priča naš sagovornik. 

Podsetimo, nezapamćen zločin u Trešnjevici dogodio se u nedelju uveče. 

- Sumnja se da je Marko prvo otišao u Marininu kuću. Verovatno je od nje tražio novac, ali pošto mu, kako se veruje nij edala on je sve ispreturao, a potom je zaklao. Njeno telo nađeno je na spratu kuće. Ko zna koliko je jadnu ženu mučio... - priča naš sagovornik. 

Foto: printscreen

 

Nakon toga, kako se sumnja Marko je otišao u svoju kuću i nasrnuo na oca. 

- Sumnja se da su se njih dvojica posvađali a potom i potukli. U jednomtrenutku Marko je uzeo nož i počeo da bode oca, u tome mu je kako se sumnja pomogla sestra koja inače, kako kažu komšije ima neko psihičko oboljenje. On ga je držala dok ga je Marko udarao nekom šipkom i ubadao nožem - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: D.K.

 

I Miloš bio na robiji


Meštani Trešnjevice napominju da je bilo pitanje trenutka kada će Marko i Milica nekog ubiti jer su bili agresivni zbog droge.
Stalno su pravili probleme u selu, krali su i otimali šta su stigli. Napadali su svakoga ko je pokušao da ih zaustavi - priča komšija i dodaje da je i Miloš u mladosti bio problematičan:
Bio je na robiji deset godina jer je u mladosti ubio jednog taksistu. Posle se smirio, oženio i dobio Milicu i Marka. Sve je bilo u redu dok ga žena nije ostavila, posle toga ništa nije mogao da uradi da obuzda decu. Marko je kao dečak bio dobro dete, ali sestra ga je uništila, uvukla u narkomaniju i eto šta je uradio - kazao je komšija.

 

Komšinica Dragica Jovanović ispričala nam je da je Miloš u nedelju oko 22 sata sav krvav došao do njenih vrata.
- Lupao mi je na vrata, kad sam otvorila, sledila sam se od šoka! Bio je sav krvav, rekao je: "Zovi hitnu, 'ću da umrem..." Nije mogao da stoji. Prvo je pao na kolena, a onda se samo opružio. Mislila sam da neće preživeti. Brzo sam pozvala sina, pokrili smo ga i pozvali policiju - priča užasnuta Dragica.
Ona dodaje da joj je Miloš, pre dolaska policije, ispričao kako su ga deca mučila u porodičnoj kući.
- Kazao mi je da su Marko i Milica hteli da ga ubiju. Boli su ga nožem po telu, sekli ga i udarali nekom šipkom. Pričao mi je da su nož iskrivili koliko su ga boli. Videla sam da je bio bos, zato pretpostavljam da je bio u krevetu kad su ga napali sin i ćerka. Jezivo je izgledao - kazala je Dragica, i dodala:
- Policija je pronašla Milicu iste večeri u lokalnoj kladionici, a Marko se sam predao narednog jutra... Ne znam zašto su to uradili. Znam samo da je Miloš imao mnogo problema sa njima jer su se i Marko i Milica drogirali. Milica je prva počela da se drogira, pa je i Marka povukla sa sobom u to zlo...

Inače, za Marinino ubistvo nije se znalo sve dok se Marko nije predao. On je sam priznao policajcima da je najpre zaklao očevu ljubavnicu u njenoj kući, nakon čega je nasrnuo i na oca, zajedno sa sestrom. 

Foto: zoran sinko/privatna arhiva

 

Marinina ćerka Violeta Živanovic Krkić ne može da dođe sebi od šoka. Ispričala nam je da se sa majkom poslednji put čula u nedelju predveče, a onda su je u ponedeljak ujutru policajci obavestili da je Marina mrtva.

- Otišla sam u majčinu kuću, ne mogu vam opisati kakav je to prizor bio. Telo je već bilo odneto, ali svuda su bili tragovi krvi, na krevetu, po zidovima, na podu... Sve je bilo razlupano u kući... Marko i njegova sestra su zlo! Verovatno su i opljačkalil moju mrtvu majku, sve bi uradili za prokletu drogu - priča očajna Violeta.

Foto: Zoran Sinko

 

Ona ističe da se njena majka plašila Marka i Milice, koja je Marinu već jednom pretukla.
- Moja majka ih se plašila jer joj je Milica jednom prilikom razbila glavu. Kada ju je moja majka prijavila policiji, rekli su joj da ne mogu ništa da joj pomognu jer je Milica psihički obolela i ima "šifru" u psihijatrijskoj bolnici - kazala je Violeta.

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17