• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

07.02.2023

15:21

PUCANO NA AUTOBUS, UMALO UBILI DEVOJKU! Napoznati napadač otvorio RAFALNU PALJBU NA VOZILO GRADSKOG PREVOZA

Printscreen/RTS

Vesti

PUCANO NA AUTOBUS, UMALO UBILI DEVOJKU! Napoznati napadač otvorio RAFALNU PALJBU NA VOZILO GRADSKOG PREVOZA

Podeli vest

Autobus koji saobraća na liniji 95 najverovatnije je u ponedeljak oko 23.30 pogođen projektilom iz vatrenog oružja

Snimak je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd, a autor navodi da je na autobus pucano nasumično rafaljnom paljbom.

Devojci koja se nalazila u autobusu, navodno je metak prošao na milimetar od glave.

Autobus je pogođen kod "Imo centra" na uglu Nehruove i Evropske ulice, na Novom Beogradu. Snimak nakon ovog incidenta objavljen je na IG stranici Serbia Live Beograd.

 - Metak je prošao milimetar pored glave moje sestričine. Navodno su se čula tri pucnja, to je rekao dečko koji je sedeo iza u autobusu, deca su u šoku. Pucano je nasumično, uviđaj je trajao dva sata", navodi se u objavi.

- Prvo došla policija iz bloka, pa je intervetna kružila i onda su čekali iz 29. da dođu. Uzete su izjave - navodi autor i dodaje da je uviđaj trajao oko 2 sata.

Još jedan od putnika je policiji rekao da je čuo tri pucnja.

Foto: printscreen youtube

Na staklima su vidljive bile rupe na staklu 

Na sreću, niko nije povređen tokom ovog incidenta, ali se navodi da su putnici bili u stanju šoka.

Prema Telegrafovim saznanjima, pucnjavu je čuo i vozač, koji je stao i primetio rupe na staklu promera 10 i 30 cm.

Podsetimo, juče se u Resniku dogodila još jedna pucnjava. Policija intenzivno traga za muškarcem koji je u ponedeljak ujutru izrešetao kuću i lokal u ovom naselju. Nema povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

O ovom događaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu, a istraga je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija