• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.K./Z.A

01.03.2023

07:00

Oca ubio infarkt dok ga je sin tukao! Završena istraga zločina kod Bele Palanke

Printscreen

Vesti

Oca ubio infarkt dok ga je sin tukao! Završena istraga zločina kod Bele Palanke

Podeli vest

Obdukcija tela Branislava G. (76) iz sela Šljivovik kod Bele Palanke pokazala je da je nesrećni starac 23. februara preminuo od infarkta u trenutku dok ga je sin Srđan G. (36) krvnički tukao i davio u porodičnoj kući!

Srđanu je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana i tereti se za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Izvor iz istrage objašnjava da se strašna tragedija dogodila u petak, kada je obesni Srđan došao kući iz kafane mrtav pijan.

- Srđan i njegovi roditelji imaju kuće u istom dvorištu. Kada su kobnog popodneva, oko 17 sati, videli u dvorištu Srđana pijanog, uplašili su se. On je tada banuo u njihovu kuću i počeo odmah da viče i vređa, a zatim je počeo da im uništava stvari, šutirao je nameštaj i pesnicama udarao o vrata. Majka i otac su uzalud pokušavali da ga smire, ali nisu uspeli - kaže naš izvor iz istrage, i dodaje:

- Srđan je potom nasrnuo na oca, udarao ga po ramenu, pa ga zgrabio za vrat i počeo da ga davi. U jednom trenutku ga je snažno odgurnuo i bacio na pod. Srđanova majka je počela da plače i da preklinje sina da prestane da bije oca, ali ovaj ju je odgurao u podrum i zaključao je.

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, Srđan se potom vratio u kuću i nastavio da maltretira oca.

- Udarao je oca, pa ga je u jednom trenutku ponovo snažno gurnuo i bacio na krevet, a onda je otišao svojoj kući i legao da spava. U međuvremenu, Srđanova majka se oslobodila iz podruma i u sobi, na krevetu, zatekla nepomičnog muža i odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Srđan je prilikom hapšenja priznao da je tukao oca, ali se pravdao da nije znao da je ovaj umro. Na Branislavljevom vratu bile su vidljive povrede po vratu, zbog čega se najpre mislilo da je zadavljen. Međutim, obdukcija je pokazala da je po starca ipak bio koban infarkt, koji ga je pogodio usled straha, stresa i povreda dok ga je sin tukao - kazao je naš sagovornik.

Otac i sin su se često svađali

Žitelji Šljivovika ispričali su nam da su se Srđan i Branislav često svađali, uglavnom zbog alkohola. Srđan je, naime, bio lečeni psihički bolesnik, a bio je posebno agresivan kad popije.

- Mi smo samo čekali da se dogodi neka tragedija. Jednostavno, Srđana niko nije mogao da kontroliše, pogotovo kad se napije - kaže meštanin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija