• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

30.03.2023

10:49

OTAC MONSTRUM ĆE PLATITI ZA ZVERSKO ZLOSTAVLJANJE ĆERKE! Uroša Pašajlića terete za četiri krivična dela, EVO KOLIKA MU KAZNA PRETI!

printscreen

Vesti

OTAC MONSTRUM ĆE PLATITI ZA ZVERSKO ZLOSTAVLJANJE ĆERKE! Uroša Pašajlića terete za četiri krivična dela, EVO KOLIKA MU KAZNA PRETI!

Podeli vest

Tereti se za nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica

Uroš Pašajlić (38), koji je uhapšen zbog sumnje da je godinama držao svoju ćerku (8) zarobljenu u stanu na Zvezdari, odnosno, zaključanu u kupatilu u kojem je i živela, tereti se za nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, a o tome kolika kazna mu preti, naš sagovornik iz istrage ovog slučaja kaže da presuda zavisi od mnogo stvari.

- Sve zavisi koja od ovih dela će biti dokazana, da li će još neko delo da se doda, tek treba da se sastavi krivična... Da li će neko da odogovara za saučesništvo. Neka maksimalna kazna, onako okvirno, koja mu preti je do 10 godina, ali opet to sve zavisi", rekao nam je sagovornik iz istrage.

On dodaje da će na presudu uticati i katastrofalna situacija u kojoj je dete zatečeno. Izgladnelo zakržljalo u svakom pogledu, zaključano u prljavom kupatilu!

- Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo stan je bio pun smeća- rekao nam je sagovornik.

Foto: Zoran Sinko

Unutrašnjost stana u kome je dete bilo zatočeno

Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana poterai posle četiri dana skrivanja on je uhapšen na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona.

Uroša prijavila pretučena ljubavnica

Kao što smo već objavili Uroša Pašajlića je prijavila Ivana L. (47) koja je bila u emotivnoj vezi sa njim.

Vidno povređena sa slomljenim nosem Ivana je ušla u stanicu policije na Paliluli i prijavila Uroša da ju je pretukao i da drži dete zaključano u stanu na Zvezdari u Mirijevu,dodajući da je i ona bila zatočena, ali u drugom stanu, u Borči.

- Prema njenim rečima on ju je pretukao 19. marta, a ona je skupila snagu da pobegne 5 dana kasnije i prijavi ga. Rekla je da nije smela da izađe iz stana u Borči jer ga se plašila i da joj je glavom polomio nos. Takođe je navela da je saznala da ima ćerku koju drži zaključanu u stanu na Zvezdari i koja tamo sama živi, ima 8 godina i on je ponekad obilazi i donosi hranu-  rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Foto: Foto: Zoran Sinko

Ovde je držao zatočenu ljubavnicu Ivanu L.

Posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, biće preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

deset godina samo da dobije a upropastio dete za ceo zivot,imace traume celog zivota,to je malo,najmanje 20 i bez prava na pustanje pre nego odsluzi.znaci od prvog do zadnjeg dana u zatvor,nista ranije,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija