• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Novosti

20.04.2023

17:10

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA DVOSTRUKO UBISTVO U ZMAJEVU! Ubio babu i dedu sekirom, PRETI MU DOŽIVOTNA ROBIJA!

prinstscreen/mup srbije

Vesti

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA DVOSTRUKO UBISTVO U ZMAJEVU! Ubio babu i dedu sekirom, PRETI MU DOŽIVOTNA ROBIJA!

Podeli vest

M. P. (29) iz Zmajeva, osumnjičenom da je 5. jula 2022. godine usmrtio dedu po majci D. M. (74) i njegovu sestru od ujaka Z. D. (83), ponovo je produžen pritvor koji može trajati do 7. maja.

Ova mera izrečena mu je, kako navodi portparol somborskog Višeg suda, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo, ali i zbog sumnje da je počinio krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i zbog uznemirenja javnosti.

M. P. je u vreme izvršenja krivičnog dela, bio uračunljiv što je pokazalo psihološko - psihijatrijsko veštačenje kojem je bio podvrgnut po naredbi suda u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Foto: Zoran Sinko

 

M. P. (29), kako saznajemo, u početku se branio ćutanjem, jer, kako je tada izjavio, psihički nije bio sposoban da u celosti i adekvatno prenese svoje izjašnjenje o optužbi, a u međuvremenu je izneo svoju odbranu, a navodno je kazao da se ne seća kritičnog događaja.

Podsetimo, osumnjičeni je uhapšen u noći između 12. i 13. jula prošle godine, a pronađen je nepunih deset dana posle zločina. Nalazio se u šumi u Vršačkom bregu, u „dačiji“ ukradenoj od dede.

Beživotna tela Dragana Manojlovića i njegove sestre Zore Dakić u kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u Zmajevu, policija je pronašla dan nakon stravičnog zločina, jer je ćerka ubijenog, prema našim saznanjima, pozvala policiju. Ona je rekla da joj se otac celog dana nije javljao na telefon, a rodbini i poznanicima je bilo sumnjivo što Dragan dan ranije nije prisustvovao sahrani rođene sestre u obližnjem Ravnom.

Foto: Zoran Sinko

 
Ubijeni udarcima sekirom 

Dvoje starih ljudi usmrćeni su udarcima sekirom, a policija je u kući zatekla užasan prizor. Oba tela su bila u lokvama krvi, a Dragan je bio izudaran gotovo do neprepoznatljivosti. Stvari u kući bile su ispreturane, a staklo na ulaznim vratima razbijeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija