• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

14.05.2023

15:24

RADOJEVO NA CRNOJ LISTI! Pre dva meseca silovana i opljačkana žena, a sad maloletnik sekirom napao druga i njegovu majku

printscreen

Vesti

RADOJEVO NA CRNOJ LISTI! Pre dva meseca silovana i opljačkana žena, a sad maloletnik sekirom napao druga i njegovu majku

Podeli vest

Selo Radojevo u opštini Nova Crnja često puni novinske stupce, dva meseca pre noćašnjeg napada sekirom i nožem na mladića M.S. (17) i njegovu majku V.S. (57) u ovom mestu brutalno je silovana Slavica (68)!

Naime, nesrećna žena je 17. marta bila žrtva svirepog mučenja, i življavanja i silovanja. Nju su kako smo ranije izveštavali napali sugrađani Lj. N. (32) i njegov 17-godišnji sestrić.

Obojica su u zatvoru, a jadna žena nam je u izjavi rekla da se bori se s noćnim morama i plaši se da je joj se nasilnici osvetiti i ubiti, jer ih je prijavila policiji.

- Mučili su me tri sata, pa su mi nožem na telo urezali ćirilično slovo "S". Preturali su po kući i tražili pare. Našli su samo 70 evra, a pošto im je to bilo malo, stariji razbojnik, koga sam prepoznala iako je bio maskiran, zverski me je silovao! - rekla je tada žena. 

Foto: M.V.

Mesto zločina

Nesrećna Slavica je ispričala da je u hodniku ležala sve do zore, jer nije znala da li će se razbojnici vratiti.
- Uzela sam ćebe i umotala se u njega, a krv mi je curila niz lice i sve me je stravično bolelo. Otišla sam kod komšije i pozvala policiju. Strah me je da spavam sama u kući. Ne mogu oka da sklopim, bojim se. I danju me je strah, plašim se da će se nasilnici odnekud pojaviti i da će me zaklati. Ne znam kako ću dalje - ispričala je ranije Slavica za Informer.

Foto: printscreen

 
Zabrinuti za bezbednost


Meštani Radojeva su zabrinuti i strepe za svoju bezbednost, posebno žene. Posle dva napada u kratkom roku, kažu da se u ovom mestu često dešavaju provale i napadi, te da odavno ne osećaju sigurnost i nemaju miran san.

- Strepimo za svoju bezbednost. Upadaju nam u kuće, pljačkaju nas, ne biraju se sredstva. Postoji grupa, da kažemo bandita, od kojih svi strahuju. Potrebna nam je zaštita, ako je to ikako moguće - apelovale su tada meštanke koje su žele da ostanu anonimne.

Podsetimo, sinoć je meštane Radojeva uznemirio napad koji je sekirom i nožem izazvao maloletnik (13).  On je kako smo izveštavali noćas tri sata iza ponoći otišao do kuće tinejdžera sa kojim se družio i sekirom i nožem teško povredio njega i njegovu majku.

Da nesreća bude veća žena kuju je sekirom udarao po glavi i telu, navodno je ranije operisala rak. 

Teško povređeni majka i sin su u teškom stanju i lekari se bore za njihov život, dok je maloletni napadač priveden u policijsku stanicu kao i njegovi roditelji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija