• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.11.2023

18:44

Bulatović: Zelenović se zalaže da Srbija stane!

Pedja Milosavljević

Vesti

Bulatović: Zelenović se zalaže da Srbija stane!

Podeli vest

Iako je na republičkoj listi sramnog naziva “Srbija protiv nasilja” zauzeo tek neslavno 72. mesto, Nebojša Zelenović se ipak svrstao među opozicione prvake koji su nedvosmisleno dokazali da njihov politički pamflet sadrži samo jednu tačku, a to je patološki bolesna mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kaže samostalni poslanik Dejan Bulatović.

Isto tako, dodaje Bulatović, Zelenović ima "patološku i bolesnu potrebu da parazitira na vlasti, kako bi se iz državne kase presipao novac u sopstveni džep".

- Šapčani su na prošlim izborima rekli “Ne” Nebojši Zelenoviću, a 17. decembra će to “Ne” ponovo zablistati punim sjajem - rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" Dejan Bulatović, i dodaje:

- Da je Nebojša Zelenović sve samo ne borac protiv nasilja, dokazao je svojim histeričnim i agresivnim, potpuno neprimerenim nastupima u skupštinskom plenumu, ali i na beogradskim ulicama, tokom višemesečne zloupotrebe majskih tragedija, koje je opozicija na čelu sa Draganom Đilasom monstruozno zloupotrebila i besprizorno politizovala. Pošto Šabac ne želi više ovog političkog diletanta, on je, poput svojih tutora, Dušana Petrovića i Dragana Đilasa, uvek gladan novca i vlasti, beskrupulozno nastavio da se nameće, ne birajući sredstva i ne prezajući od volje građana. Nebojša Zelenović će, nakon ovih izbora, verujem, ostati upamćen samo kao ružna fleka političkog života Srbije.

Prema njegovim rečima, za razliku od Aleksandra Vučića koji nema milione evra na računima, Zelenovićevi tutori imaju.

- Baš taj Nebojša Zelenović nije se libio da se preporuči za kapetana mornarice koji bi komandovao nekom svojom izmišljenom "belom lađom". Nakon ovih izbora, lažnog admirala Zelenovića bujica narodne volje nošena talasom iz Šapca poslaće pravo u nepovrat na političko smetlište, tamo gde mu je i mesto sa ostalim predstavnicima bivšeg režima - zaključio je Bulatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija