• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Srpskiportal.rs

01.12.2023

19:40

Tajkunski mediji potpuno poludeli! Tvrde da je Miketić na kokainskim orgijama s prostitutkom pravio decu! (VIDEO)

Printscreen/Nova S

Vesti

Tajkunski mediji potpuno poludeli! Tvrde da je Miketić na kokainskim orgijama s prostitutkom pravio decu! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što se u javnosti pojavio skandalozan i eksplicitan snimak narodnog poslanika i kandidat za odbornika u skupštini Beograda Đorđa Miketića opozicija je ustala da ga brani, pa tako i tajkunski mediji.

Upravo na Novoj S koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka ustali su u odbranu đilasovca Miketića rekavši da je na kokainskim orgijama sa prostitutkom pravio decu!

Podsećamo, Miketić se povukao iz izborne kamppanje, ali ne i sa liste, što znači da hoće funkciju i da i dalje uzima narodne pare kojima plaća drogu.

Inače, na eksplicitnom snimku u pojedinim kadrovima vidi se da na stolu stoje praškaste bele supstance, izvučene u linije, nalik na kokain.

Kako se može čuti na snimku, u toku intimnog čina ženska osoba u jednom trenutku izgovara i rečenicu:

– Ti ćeš da platiš sve, poslaničkom platom.

Licemerna opozicija je odmah skočila u odbranu Miketića, govoreći kako se vlast ovim snimkom obračunava sa njim. Time su pokazali, ono što smo već znali da su zapravo samo jedna lažna elita.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Terzić: Jovanović je marioneta kojom upravljaju Đilas i Šolak
Izbori 2024

Terzić: Jovanović je marioneta kojom upravljaju Đilas i Šolak

Sva nemoć srpske države, ekonomski bankrot i trgovina srpskim nacionalnim interesima u periodu od 2000. do 2012. godine ogleda se kroz katastrofalnu politiku koju je u to vreme vodio Miloš Jovanović i DSS sa ostalim otporaškim kadrovima, čija su mišljenja baš kao i danas formirana od strane političkih komesara srbofobnih ambasada, izjavio je Miloš Terzić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

01.12.2023

19:24

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija