• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

21:26

Profesorka je predsedniku postavila jedno od ključnih pitanja: Ovo je Vučićev odgovor!

printscreen

Vesti

Profesorka je predsedniku postavila jedno od ključnih pitanja: Ovo je Vučićev odgovor!

Podeli vest

Profesorka, neurolog Jelena Drulović, za koju je Vučić u šali rekao da je se plaši kada je video sa kakvim žarom je govorila na skupovima, kaže da je prezadovoljna što živi u Srbiji.

- Ja sam neurolog, bavim se lečenjem multiple skleroze, i lečimo te pacijente sada na najbolji način, kako se to radi u svetu. To im omogućava da rade, da imaju porodice i decu, i ja sam izuzetno zahvalna državi zbog toga - kaže ona.

Foto: printscreen

 

 

Profesorka je zamolila predsednika da obeća da ćemo moći da se radujemo većem broju dece koje ce radati žene sa multiplom sklerozom.

- Ja draga profesorka ne znam mnogo o tome, jedino što sam uvek molio Anu i Danu jeste to da nije problem u parama. A onda imam težak razgovor sa Sinišom Malim. Ko god ga pozove, on kaže da nema para, a kada ga ja pozovem, onda kuka tri dana, pa nađe novac. Dakle, daću sve od sebe da uradimo sve što možemo po tom pitanju - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija