• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2023

22:15

Bečić osudio pokušaj puča! Demonstracijom sile su jednom pokazali da ne poštuju demokratsku volju većine građana!

Tanjug

Vesti

Bečić osudio pokušaj puča! Demonstracijom sile su jednom pokazali da ne poštuju demokratsku volju većine građana!

Podeli vest

Predsednik skupštinskog Odbora za za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić osudio je večerašnji pokušaj puča.

- Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti najoštrije osuđujem večerašnji pokušaj puča mogu jasno reći “Majdana” i žestokog nasilja na stabilnost države.

- Još jednom se pokazalo da sve one informacije sa kojima su raspolagale naše bezbednosne službe o planovima za nasilno preuzimanje vlasti tačne. Pokazalo  se da su čelnici liste Srbija protiv nasilja najveći nasilnici i vandali i potpuno sam siguran da im nasilje neće proći!

- Demonstracijom sile i nasiljem su još jednom pokazali da ne poštuju demokratsku volju većine građana. Država Srbija neće dozvoliti manjini nezadovoljnom izbornim rezultatima da uzurpira život i ugrožava druge ljude. Siguran sam da će predsednik Vučić sačuvati mir, nezavisnost i stabilnost naše zemlje. Od ljudi u  koaliciji protiv nasilja očekujem da se urazume, poštuju zakone Republike Srbije, da ne narušavaju javni red i mir i da se uzdrže od daljeg nasilnih pokušaja ulaska u zgradu Skupštine grada Beograda.

- Pozivam pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova i sve bezbednosne službe da preduzmu mere i radnje iz svoje nadležnosti i sačuvaju javni red i mir i bezbednost svih građana njihovu imovinu i imovinu Republike Srbije, zaključio je Igor Bečić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija