• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2022

09:44

DANAS IGRA SRBIJA! ORLOVI pale motore, Bahrein testira Piksijeve pulene!

fss.rs

Fudbal

DANAS IGRA SRBIJA! ORLOVI pale motore, Bahrein testira Piksijeve pulene!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće ovog petka protiv Bahreina jedinu prijateljsku utakmicu uoči Mundijala u Kataru

Utakmica u Manami počinje od 16.30, a selektor Dragan Stojković najavio je da neće igrati "roviti" Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić.

- Bahrein je reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobedu. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povredi - izjavio je Stojković.

 

 


Selektor je istakao da će ekipa želeti da još jednom pokaže da je zaslužila da bude učesnik Mundijala u Kataru.

- Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu- istakao je Stojković.

Srpski tim u subotu odlazi za Dohu, a prvi meč na Mundijal odigraće 24. novembra protiv Brazila.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija