• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

09:33

SRAMOTA! Brazilac udario na Piksija! Na terenu su kao beli medvedi, a ne smeš ni popreko da ih pogledaš

Predrag Milosavljević

Fudbal

SRAMOTA! Brazilac udario na Piksija! Na terenu su kao beli medvedi, a ne smeš ni popreko da ih pogledaš

Podeli vest

Brazil je sa 2:0 pobedio Srbiju na startu Svetskog prvenstva u Kataru, a Tijago Silva otvoreno kaže da su iz posebnog razloga nameračili na "Orlove"

Brazilac kaže da ih je selektor Dragan Stojković pre meča isprovocirao izjavom, da nije pokazao poštovanje. Da podsetimo, Piksi je samo šaljivo  prokomentarisao kako će Orlovi protiv četvorice napadača Brazila. Nije mu ni na kraj pameti bilo nekoga da uvredi

Brazilac ljut na Piksija

- Rekoste četvorica napadača će da igraju? Onda smo gotovi. O, moj Bože. Mora da ste baš srećni što imate četvoricu napadača u isto vreme? A šta je sa odbranom? Neko mora da igra i odbranu, zar ne? - rekao je Stojković pred meč sa Brazilcima, što je njih iz nekog razloga iznerivaralo. 

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Uvek smo srećni kada pobedimo sa 1:0 ili 2:0. Srećni zbog toga što pozadi nismo mnogo trpeli. Ne volim mnogo da govorim, da izazivam kontroverze, ali njihov trener je pitao: "Ko će da vam brani gol ako budete igrali sa četvoricom napadača?" To je nedostatak poštovanja - ljut je posle mač bio Tijago Silva i nastavio: 

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Ne tražimo ni od koga da nas se plaši, ali malo poštovanja... Da su malo analizirali naš tim videli bi da retko primamo golove, bez obzira na to da li igramo sa trojicom ili četvoricom napred.

Videli smo da su Brazilci zaštićeni kao beli medvedi na terenu, ali nismo znali da ne sme ništa ni da im se kaže, da se našali možda neko sa njima. 

- Živimo u tom vremenu, sve dođe do vas, društvene mreže, koliko god da bežiš od toga... Otvoriš Instagram i eto ga na naslovnoj strani.  Ne volim da previše pričam o protivnicima, jer svima njima ukazujemo puno poštovanje. Ali njihov selektor nije poštovao nas, posebno nas u defanzivi, jer zna on ko su Markinjos, Danilo, Aleks Sandro i Tijago Silva. Fudbalski smo ih zatvorili. Trudili se da neutralizujemo njihove poteze. Nisu imali šansu da daju gol, neka nas sledeći put malo bolje analiziraju. I neka govore sa malo više poštovanja.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

ПА ЧОВЕК ЈЕ АПСОЛУТН СВЕ ТАЧНО РЕКАО !!!НИШТА ПОГРЕШНО НИШТА ПРЕВИШЕ.они су могли играти и са 8 нападача јер ми нисмопрешли центар.штаће им обрана ???а и ми смо могли поштедити поврежене митровића и влаховића,јер и онако нису добијали лопте.као да их и није било.гледм сцену .ЈЕДНА ЈЕДИНА .стији СМС у њиховом 16терцу а чувар му ДО ИСПО ПАЗУХА !!! треба га само у главу погодити,нема ко да га спречи да дА ГОЛ,''КО БОБАБА МАРИЈАНОВИЋА У РЕКЕТУ''.АЛ НЕМА КО ДА ЦЕНТРИРА.НАМА ЈЕ УСПЕХ КАД БОЧНИ ИГРАЧ ПОГОДИ ПЕТЕРАЦ А НЕ ГЛАВУ ИГРАЧА!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17