• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2022

19:55

NISAM POSEBNO MOTIVISAN ZA MEČ PROTIV SRBIJE! Oglasio se Granit Džaka, EVO ŠTA KAŽE ZA UTAKMICU PROTIV "ORLOVA"

printscreen

Fudbal

NISAM POSEBNO MOTIVISAN ZA MEČ PROTIV SRBIJE! Oglasio se Granit Džaka, EVO ŠTA KAŽE ZA UTAKMICU PROTIV "ORLOVA"

Podeli vest

Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka govorio je za medije posle poraza od Brazila (1:0)

Odigrala je Švajcarska odličan meč, ipak nije stigla do pobede. Igrač Arsenala tvrdi da su svi igrači razočarani, ali moraju da se okrenu novim izazovima.

- Vrlo smo razočarani. Imali smo dobru utakmicu, dobar timski duh. Znali smo kakav kvalitet ima Brazil, sada moramo da dobijemo Srbiju u poslednjem meču - rekao je Džaka.

Istakao je Džaka da je Brazil jedna od kvalitentijih ekipa na Mundijalu.

- Imam poštovanje za Kamerun i Brazil, a što se tiče Brazil možda tri ekipe koje im mogu parirati, biće drugačije. Znamo da Srbija kvalitet, ali ima dosta pozitivnih stvari koji smo videli danas - rekao je on.

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Poznate su ranije provokacije Granit Džake i Đerdan Šaćija prema Srbiji pre četiri godine, ali Džaka sada tvrdi da je on profesionalac i da je to za njega običan meč, kao i svaki drugi.

- Nisam posebno motivisan, nema razloga, ja sam profesionalni fudbaler - podvukao je on.

Zatim je pričao ko je favorit u meču protiv Srbije.

- Nije lako reći. Imaju drugačiji kvalitet sa Mitroviće u napadu, videli smo danas  utakmicu sa Kamerunom, obe ekipe imaju dobre i loše stvari - kaže Džaka.

Ponovo je bilo reči o tom meču na Mundijalu pre četiri godine, kada je Švajcarska pobedila sa 2:1 u meču koji je bio pun tenizija.

- Nema istorije, mi smo Švajcarska, a oni Srbija, nek pobedi bolji tim  - završio je Džaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17