• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ženski magazin/informer.rs

13.04.2020

10:57

ČUVAJTE IH KAO MALO VODE NA DLANU! Ovo su znaci koji NIKAD NE VARAJU svoje partnere!

Horoskop

ČUVAJTE IH KAO MALO VODE NA DLANU! Ovo su znaci koji NIKAD NE VARAJU svoje partnere!

Podeli vest

Za njih se slobodno možete udati!

Bik
Bik je, kao što znate, najtvrdoglaviji znak zodijaka. Ali u vezi vam je potreban prilično tvrdoglav partner koji može da se nosi sa stresom i odupre se iskušenjima.

Rak
Strašna strana Raka je njihova upornost i to ih čini najboljim partnerima. Rak će sve svoje vreme provoditi održavajući vezu. Rakovi su uvek toliko opsednuti svojim partnerima da čak i ne mogu da pomisle na druge.

HOROSKOP ZA 12. APRIL: Strelac mora da se PAZI INFEKCIJE, Vodolije će danas SRESTI nekog VRLO bitnog!

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 20. APRILA: Škorpije BEZ ENERGIJE, Bikovi dobijaju novu POSLOVNU PONUDU, a Blizanci i Device IZLAZE IZ KRIZE!

Devica
Devica je verovatno najsigurniji znak zodijaka. Imaju metodičan pristup životu i pokušavaju da rade sve kako se očekuje. Ovo se pravilo odnosi i na njihove lične živote i odnose.

Foto: pexels.com

Vaga
Vaga mrzi usamljenost. Oni takođe preziru nepravdu, što znači da je varanje za njih neprikladno. Njihova želja da čine dobre i prave stvari jednostavno im ne dopušta da prevare druge ljude.

SAZNAJTE KO SU VAŠI ASTROLOŠKI NEPRIJATELJI i izbegavajte ih u širokom luku!

Vodolija
Vodolije mrze kršenje obećanja. Stoga, ako obećaju ljubav do groba - budite sigurni da će tako i biti.

Ribe
Ribe su poznate po svojoj nesebičnoj i saosećajnoj prirodi. Riba nikada neće uvrediti partnera prevarom. Daće sve od sebe da reše probleme u vezi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Japr

pre 4 godine

Devica - urogjeni nemoral, ma kakva vernost. Da je stavite u zatvoreni krug našla bi ćošak (da ćošak) da vas prevari, slaže, smuva, izmanipuliše .....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17