• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. APRILA: Bikovi se odlučuju na DRASTIČAN POTEZ, Ovnovi BRZOPLETI, Device GUBE STRPLJENJE, a ovaj znak očekuje PREOKRET U LJUBAVI!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. APRILA: Bikovi se odlučuju na DRASTIČAN POTEZ, Ovnovi BRZOPLETI, Device GUBE STRPLJENJE, a ovaj znak očekuje PREOKRET U LJUBAVI!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju u narednoj nedelji...

 

OVAN

Posao – Zbog Marsa u Vodoliji vi želite da doprinesete na više strana, pa ste često iscrpljeni. Rasipate energiju i na bespotrebne stvari. Merkur u lošim aspektima usloviće ćeste konflikte na poslu. Bićete brzopleti i usled nerazmišljanja ćete praviti greške.

Ljubav – Uveliko planirate susrte sa jednom osobom sa kojom se dopisujete. Ovo je dobar period za rešavanje problema sa osobama koje volite. Poradite na svojoj komunikaciji i ne brzajte sa zaključcima. Veoma ste nestrpljivi!

Zdravlje – Umor.

DUŠA OD ČOVEKA! Ovaj horoskopski znak je slepo odan, human i NOVAC MU NIŠTA NE ZNAČI!

BIK

Posao – Kombinacija planeta u vašem znaku uslovila je potrebu da se menjate. Teško vam je jer vas ne drži mesto i želite sve da promenite. Nparavićete drastičan korak, ne samo kada je u pitanju posao, nego i celokupne navike. Spremni ste da rizikujete iako to nije toliko karakteristično za vas.

Ljubav – U fazi ste kada vam prija bilo kakva komunikacija sa osobom do koje vam je stalo. Međutim, pojačane tenzije čine svoje. Non stop menjate mišljenje i partner povremeno ne može da vas prepozna.

Zdravlje – Osetljivo.

 

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Zbog Merkura u Ovnu postali ste veoma nestrpljivi, pa često govorite ono što ne mislite, Dva puta razmislite pre nego što donesete odluku koja vam u momentu može delovati ispravna, a ustvari je ishitrena. Gubićete strpljenje tokom narednih dana na poslu.

Ljubav – Iako lako ulazite u flert, odnosi u ljubavi nisu laki. Veoma su zategnuti i partner ima velike zahteve. Često se prepirete oko finansija, što dovodi do tenzija.

Zdravlje – Stres.

 

RAK

Posao – Pred vama je stresna nedelja. Biće dosta nerazumevanja između vas i saradnika. Očekujte da ćete ulagati duplo vipe truda za najobičnije stvari. Ovo je test izdržljivosti za vas.

Ljubav - Emotivni odnosi kod vas dosta trpe zbog posla. Preopterećeni ste, pa ne znate gde ćete pre. Partner vas najbolje ne razume, pa je najbolje da ne ulazite u rasprave.

Zdravlje – Slabije.

 

LAV

Posao – Sunce u Biku vam stvara dosta problema oko posla. Očekuju vas iznenadni šokovi i preokreti. Ništa zapravo neće biti onako kako ste zamislili. Pripremite se za promene planova i novi period. Moguća je promana radnog mesta.

Ljubav – Dolazi do kulminacije odnosa u ljubavi jer ćete imati minimum strpljenja za partnera. Ova nedelja je kritična i probajte da iznegnete svađe.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao – Merkur u Ovnu ukazuje da više nemate strpljenja za bilo kakve situacije na poslu. Nedelja koja je pred vama donosi vam pojačanu nervozu i tenzije zbog nesporazume u komunikaciji. Imaćete nesporazume sa Ovnovima i Blizancima.

Ljubav – Venera i Neptun ukazuje da ste verovatno idealizovali partnera i sada je vreme da realno sagledate situaciju. To će vam teško pasti, ali je svakako vreme da budete realniji.

Zdravlje - Glavobolja.

NE BISTE IM BILI U KOŽI! Ova 3 znaka NAJTEŽE PODNOSE boravak u svoja četiri zida!

VAGA

Posao – Imaćete manje nesporazume u komunikaciji narednih dana. Usled brzopletosti i želje da što pre završite obaveze bićete prinuđeni da grešite. Probajte da usporite. Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav – Imate velike planove u ljubavi, ali zasad je sve na dogovorima. Ovo je doba prilika da razgovarate sa partnerom o problemima koji vas muče. Ako ste slobodni, jedna Vodolija će vam se udvarati.

Zdrvlje- Dobro.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Mars u Vodoliji vam ne odgovara, pa funkcionišete sa manjkom eenrgije i zbog toga ste usporeni. Već razmišljate o dužem odmoru. Nećete trpeti bilo kakav pritisak i kritike i zbog toga ćete biti spremni da uđete u raspravu.

Ljubav – Skloni ste donošenju iznenadih odluka, pa nije isključeno da ćete osetiti potrebu da se distancirate od partnera. Ukoliko ste slobodni, očekujte pojačana javljanja preko društvenih mreža.

Zdravlje – Umor.

 

STRELAC

Posao – Zbog Sunca u šestom polju primetićete kako ste mnogo bolje organizovani na poslu. Imaćete priliku da pomognete drugima, a oni će ceniti vaše mišljenje. Ovo je nedelje povoljnih poslovnih rizika.

Ljubav - Mnogo toga vam se dešava na emotivnom planu. Pojedini Strelčevi razmišljaće o proširenju porodice. Imaćete više od jedne prilike za ulazak u romansu. Iznenadni preokreti u ljubavi!

Zdravlje – Stabilno.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Zbog Venere u Blizancima nastojite da ostanete optimistični na poslu. Vedar duh vas neće napustiti, tako da nedelja na poslu i neće biti teška. Brige oko finansija su i dalje tu, ali treba da budete štedljivi.

Ljubav - Saturnovi aspekti doneli su vam emotivno zahlađenje. Prilično ste se udaljili od partnera jer prolazite kroz proces promena. Bilo bi najbolje da ne donosite sada neku drastičnu odluku. Iznenadiće vas javljanja nekih osoba preko interneta.

Zdravlje – Poboljšajte ishranu.

 

VODOLIJA

Posao – Ne znate ni kako da opišete kroz kakav period prolazite. Sve se menja, a i vi sami. Očekujte velike promene na poslu, pa možda i promenu profesionalnog usmerenja. Mnogi vaši planovi su otišli u potpuno drugačijem pravcu, a uvidećete da je to bilo sudbinski.

Ljubav – I u ljubavi prolazite kroz krizu. Imaćete učestale rasprave jer gubite strpljenje. Prolazite kroz fazu koju niko ne može da razume, pa probajte da budete strpljiviji.

Zdravlje – Osetljivo.

 

RIBE

Posao – Nedelja koja je pred vama donosi vam pojačanu komunikaciju. Imaćete par neprijatnih razgovora koji vam se neće dopasti. Skloni ste donošenju radikalnih odluka jer se ne osećate najbolje zbog pravca u kom je krenula situacija na poslu.

Ljubav – Jedna osoba vas opterećuje svojim finansijskim problemima. To vam dodatno stvara pritisak. Ukoliko partner bude insistirao da se objašnjavate, samo će se odnos dodatno pogoršati.

Zdravlje – Nesanica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17