• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 12. DECEMBAR: Ovaj znak će se ponovo zaljubiti u svog partnera, A EVO KO MORA DA PRIPAZI NA ZDRAVLJE!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 12. DECEMBAR: Ovaj znak će se ponovo zaljubiti u svog partnera, A EVO KO MORA DA PRIPAZI NA ZDRAVLJE!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Partner će zasijati i zbog toga ćete se ponovo zaljubiti u njega. POSAO: Možda ćete napraviti izvesne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja. Prijateljstvo je dobra baza za ljubav. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i visoku produktivnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa svima, ali nećete biti toliko zainteresovani za ljubav koliko za nova prijateljstva. POSAO: Moguć finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Bićete vrlo sentimentalni i slepi za mane onih koje volite. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili nekih finansijskih problema. ZDRAVLJE: Problem s bubrezima.

LAV
LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Partner će tražiti više slobode, a moguće je i da dođe do razlaza. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

DEVICA
LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za zajednički život sa osobom koju volite. POSAO: Ako tražite novi posao, znajte da je ovo povoljan period za promenu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VAGA
LJUBAV: Bićete okruženi ljudima i u kontaktu sa mnogo različitih osoba. To će vam dati dobru sliku izbora koje imate. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Pixabay

ŠKORPION
LJUBAV: Više vas interesuje da se zabavljate i provodite vreme sa različitim osobama nego da ostvarite vezu. POSAO: Promene na radnom mestu, kao i moguće promene toka karijere. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC
LJUBAV: Muški Strelčevi će imati sreće u ljubavi jer će prisustvo Sunca u vašem znaku istaći vašu muškost. POSAO: Korist od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Nalazite se u vakuumu. Imate utisak da dolaze bolja vremena, ali nikako da se promena nabolje zaista i desi. POSAO: Selidba ili neke druge veće promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Lošije.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete prilike za flert i romansu, ali nećete biti raspoloženi za bilo kakvo obavezivanje. POSAO: Bićete vrlo energični i više od svega inventivni u radu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RIBE
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. POSAO: Nalazite se u izuzetno povoljnom periodu za karijeru. Imaćete prilike da zablistate i vaša vrednost će postati očigledna. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17