• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

01.07.2021

11:12

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL! Blizanci imaju SIMPATIJU, Jarčevi rastrzani između ŽELJA i STVARNOSTI, a Lavovi...

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL! Blizanci imaju SIMPATIJU, Jarčevi rastrzani između ŽELJA i STVARNOSTI, a Lavovi...

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u ljubavi u julu mesecu...

OVAN

Ovnove očekuju zanimljiva ljubavna dešavanja tokom jula. Postoji osoba koja je probudila njegove emocije, ali je problem u tome što je Ovan uplašen, nesiguran. Da bi veza opstala neophodno je da se neke teškoće prevaziđu, na primer daljina, ili prihvate, na primer razlika u godinama ili statusu. Početkom meseca Ovna će mučiti sumnja, ali do kraja meseca sve teškoće biće prevaziđene i oni će uživati u ljubavi.

BIK

Bikovima početak meseca nije najbolje prikazan. Ukoliko su slobodni maštaće na temu ljubavi i imati nerealna očekivanja. Ukoliko su u vezi partner će biti neiskren. Situacija se menja krajem meseca. Bikovi postaju pragmatični, realni i prilično su optimistični kada je emotivna sfera u pitanju. To znači da ukoliko su slobodni očekuje ih ulazak u novu vezu, a ukoliko se već u vezi dolazi do poboljšanja odnosa.

BLIZANCI

Početak meseca je prilično loš za Blizance. Oni imaju simpatiju koju pokušavaju da osvoje, ali im to ne ide od ruke. Problem je u nesigurnosti druge strane, ona ima utisak da Blizanac nije prava osoba za nju i da iz nekog razloga potencijalna veza ne bi mogla da uspešno funkcioniše. Blizanci će biti uporni, šarmantni i tek krajem meseca uspeće da ubede drugu stranu da im da šansu i započeti vezu.

RAK

Što se tiče Rakova, ukoliko su slobodni biće fokusirani na prošlost i priželjkivati da se bivši partner javi što drugoj strani ne pada na pamet. Bivši partner Rakova je bio duži vremenski period nezadovoljan vezom i raskinuo je posle dužeg razmišljanja. Rakovi u vezi nisu zadovoljni vezom, ali su skloni da ćute, trpe i čekaju da se partner promeni. Do pozitivnih promena dolazi početkom treće dekade meseca.

Foto: Shutterstock

Ljubav u julu

LAV

Lavovima sledi faza preispitivanja tekuće veze. Imaće utisak da partner nije u potpunosti otvoren prema njima, da im ne govori sve i čak Lavu druga strana može delovati nezainteresovano. Lav će izbegavati da komentariše ponašanje partnera, ali će ga budno pratiti. Partner je u fazi kada mu prija samoća, želi da provodi vreme u svom domu.  Partner tek krajem meseca izlazi iz ove faze i inicira druženje.

DEVICA

Devicu čeka faza analize veze. Neke stvari će joj smetati ili se zbog nekih stvari neće  osećati sigurno. Partner će u početku biti prilagodljiv i spreman za otvoren razgovor sa Devicom. Tokom prve dekade Devica će imati sagovornika. Međutim, kada partner bude primetio da Devica priča stalno jedno te isto, da se razgovorom ne rešavaju problemi, izgubiće interesovanje za komunikaciju sa Devicom.

 

VAGA

Vage očekuju problemi u vezi. Iako je partner zainteresovan, Vage nisu niti zadovoljne niti opuštene. Nesigurne su, blokirane i imaju utisak da veza nikud ne vodi. Partner će početkom meseca imati razumevanja za Vagine neodumice, želeće otvoreno da razgovara o njima i da ih razreši, ali će zbog Vagine zatvorenosti da od toga odustane. Krajem meseca veza dolazi do ozbiljne krize i raskola. 

ŠKORPIJA

Početkom jula Škorpije očekuju problemi u vezi. Oni su vezani za oblast komunikacije. Problem je što Škorpija i njen partner nisu međusobno otvoreni i iskreni. Druga polovina meseca je nešto povoljnija i odnos će imati naglašenu emotivnu notu. Isti period je povoljan i za slobodne Škorpije i tada može doći do novog poznanstva koje ima potencijal da preraste u stabilnu emocija vezu, pišu Astrousluge.com

STRELAC

Strelci su generalno samouvereni i temperamentni, ali tokom jula neće biti u svom elementu. Strelci su nezadovoljni, smatraju da postoje ozbiljni problemi u vezi, da neke stvari treba iz korena da se promene u cilju opstanka veza. Ukoliko do toga ne dođe smatraju da veza nema perspektivu i da je prekid najbolje rešenje. Samo ukoliko dođe do promena veza će opstati, u suprotnom moguć je prekid veze.

Foto: Pixabay

JARAC

Jarčevi započinju mesec rastrzani između sopstvenih želja i realnosti. Njima su emocije proradile, ali sumnju u sebe, emocije druge strane, potencijal da njih dvoje prevaziđu probleme. Partner je srećom prikazan kao uporna i samouverena osoba koja neće ustuknuti pred problemima (daljina, status...). Partner smatra da su teškoće savladive i krajem meseca dolazi do stabilizacije odnosa na obostrano zadovoljstvo.

VODOLIJA

Prva dekada jula je nepovoljna prikazana. Ukoliko su u vezi Vodolije neće biti iskrene prema partneru ili ukoliko su slobodne upoznaće osobu koja neće biti otvorena i iskrena prema njima. Kraj meseca je povoljno prikazan u smislu da ih čeka novo poznanstvo ukoliko su slobodni ili će doći do razvoja veze što će ih prilično usrećiti. Partner je prikazan kao izuzetno emotivna i osetljiva osoba, ali bez inicijative.

RIBE

Kod Riba su emotivna dešavanja povezana sa oblašću posla. Postoji mogućnost da im se dopadne neki kolega i da predloži vezu s tim što će oboje biti malo nesigurni jer prelaze sa poslovnog na intiman nivo druženja. Nesigurnost će biti relativno brzo prevaziđena tako da se do kraja meseca Ribe mogu naći u lepoj vezi. Tekući mesec je povoljan za pojavljivanje nekog bivšeg partnera koji Ribu odavno na zanima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17