• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

13.08.2021

10:09

STIŽE PUN MESEC U VODOLIJI! Moćan astro period - očekuje nas TRENUTAK ISTINE - evo zašto je važan 22. AVGUST

Horoskop

STIŽE PUN MESEC U VODOLIJI! Moćan astro period - očekuje nas TRENUTAK ISTINE - evo zašto je važan 22. AVGUST

Podeli vest

Naredni važan astro fenomen je pun Mesec u znaku Vodolije 22. avgusta. Ovaj Mesec je značajan jer će nam doneti oslobađanje od loših stvari koje nisu funkcionisale u prethodnom periodu

Prvi Mesec u Vodoliji je bio prošlog meseca i može se posmatrati kao ulazna tačka u ovu energiju, a ovaj drugi Mesec u Vodoliji u avgustu se može smatrati izlaznom tačkom za ovu energiju. Oba ova puna Meseca rade u tandemu jedno s drugim, pa ako se nešto desilo pod punim Mesecom 23. jula što se na neki način činilo nepotpunim, možda ćemo otkriti da ovaj avgustovski pun mesec baca malo svetlosti ili nam omogućava da nešto oslobodimo jednom zauvek.

Kako Mesec poprima odlike znaka u kojem se nalazi, jasno je da će zbog Vodolije biti prisutna pojačana želja za slobodnom, ali i da se oslobodimo svega što nam nije potrebno.

Pun Mesec osvetljava noćno nebo, osvetljavajući sve što je mračno. Padajući u znak Vodolije, postoji mogućnost da ovaj pun Mesec pojača promene ili osvetli sve ono što treba da se promeni u našim životima.

Foto: Pixabay

Pun Mesec u Vodoliji 22. avgusta

Energija Vodolije donosi snagu da radite stvari drugačije i da se udaljite od svoje zone udobnosti, kako biste eksperimentisali sa nečim novim. Podstiče inovacije, rast i sagledavanje stvari iz nove perspektive. Pošto Sunce takođe završava svoje putovanje u znaku Lava u vreme ovog Punog Meseca, postoji dodatni podsticaj kreativne i hrabre energije koja nam se nudi, a koja se može koristiti za pomoć bilo kojoj novoj viziji.

Dok Pun Mesec obično predstavlja tačke završetka, ovaj pun Mesec u Vodoliji nudi kreativnu energiju, koja će pomoći da se bilo koji završetak pretvori u nove potencijale. Vodolija takođe vlada tehnološkim napretkom i politikama koje se sprovode radi zaštite celine, a ne samo pojedinca. Energija Vodolije čini da sve stvari sagledavamo iz nove perspektive, zadržimo otvoren um i pronađemo načine da se klonimo crno-belog razmišljanja. Znajte da, ako morate da donesete odluku, na vašoj strani postoji energija koja donosi jasnoću, omogućavajući vam da donesete jasnu odluku.

Verujte svojim instinktima i pokušajte da ne preispitujete svoje odluke. Energije ovog Punog Meseca su snažne i hrabre, pa se povežite sa tim mestom i krenite napred u bilo kom smeru koji vam odgovara. Sa ovim punim Mesecom teče prelepa frekvencija koja nas podseća da, bez obzira na to gde smo danas, moć i ljubav koje smo gajili u prošlosti i dalje postoje. Iako možda gledamo na potpuno drugačiji život, energija naših prošlih trijumfa i dalje ostaje, a tu snagu i tu ljubav svoje prošlosti možemo iskoristiti i primeniti na ovo novo poglavlje koje nas čeka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17