• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2021

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 10. SEPTEMBAR: Jarčevi će planirati zajedničku budućnost sa partnerom, a OVAJ ZNAK očekuje napredak na poslu!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 10. SEPTEMBAR: Jarčevi će planirati zajedničku budućnost sa partnerom, a OVAJ ZNAK očekuje napredak na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Čežnja I ljubav za nekoga ko je nedostižan. Ako ste već u vezi, moguće je da ćete biti razdvojeni od partnera. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili napredak na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK 

LJUBAV: Razivićete romantičan osećanja za nekog ko vam je prijatelj ili poznanik/ca. POSAO: Danas ćete biti obuzeti poslom u vezi nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti dve osobe u isto vreme ili neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Uspeh u oblastima koje podrazumevaju rad sa ljudima ili partnerski rad. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RAK 

LJUBAV: Teško uspostavljanje fizičkog kontakta ili komunikacije sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Ovo je vreme za oprezno planiranje I oprezno ulaganje. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Foto: Pixabay

Rakovi će biti dobrog zdravlja

LAV 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas ili neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Radićete dva posla ili sklopiti ugovor/dogovor. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Ovo će biti poučan dan ali ne I naročito povoljan za one koji traže ozbiljniji odnos u ljubavnom životu. POSAO: I dalje ste u fazi navale posla I obaveza. ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje u ovoj sferi, ali mogućnost nesporazuma je velika. POSAO: Povoljan period za građenje karijere i samoprezentaciju, kao I za marketing. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Ovo je vreme da se vratite nekoj staroj ljubavi ili da započnete vezu sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Danas je dobar dan za ostvarivanje dobiti I investiranje. ZDRAVLJE: Upala mišića.

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu dosta mlađih osoba. POSAO: čekujte neku promenu u sfri finansija. Moraćete da budete ekonomičniji pri raspolaganju sredstvima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Planiraćete zajedničku budućnost sa partnerom. Ako ste sami, privućićete nekoga ko je već dugo u vašem okruženju. POSAO: Sreća u radu sa lepim stvarima i sa ženskim osobama. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA 

LJUBAV: Vaša pažnja će biti okrenuta više poslu ili rešavanju problema u odnosu, nego romantici. POSAO: Povoljan dan za započinjanje dugoročnih projekata. ZDRAVLJE: Blolovi u predelu vrata.

RIBE 

LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav nego prethodnih dana, ali nemojte očekivati previše. POSAO: Bićete kreativni i možete ostvariti rezultate u svemu što ima veze sa umetnošću I lepotom uopšte. ZDRAVLJE: Usporena probava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17