• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

01.10.2021

09:43

MOĆAN ASTRO PERIOD STIŽE 8. OKTOBRA! Mars pokazuje ZUBE - čuvajte se OVOGA jer će TEST trajati narednih ŠEST MESECI

Pixabay

Horoskop

MOĆAN ASTRO PERIOD STIŽE 8. OKTOBRA! Mars pokazuje ZUBE - čuvajte se OVOGA jer će TEST trajati narednih ŠEST MESECI

Podeli vest

Nakon samo nekoliko dana u uživanju sa ljudima od autoriteta, energija se menja i 8. oktobra i ide u onu malo lošiju koja daje naznaka na napetu energiju, na moguće probleme, svađe ili čak i prekide veza i svih odnosa

Mars, planeta agresije, napora i svađe se u potpunosti primakla Suncu gde će biti u egzaktnoj konjukciji na 15. stepenu Vage i samim tim doneti napete situacije koje će vladati današnjim danom.

Kratak fitilj će nas voditi kroz današnji dan, ali i u narednih nekoliko. Zato je potrebna velika opreznost kako ne bi dolazilo do većih problema i kako bi smo na bilo koji način mogli da izbegnemo bilo koje konflikte koje ćemo ili sami napraviti ili će nas druge osobe navesti na to.

Danas ćete biti bolji u započinjanju nego u završetku i možete pokrenuti stvari čak i ne razmišljajući o tome. Da bi inicijative potrajale, budite sigurni da svoju energiju usmeravate u ono što zaista želite.

Foto: Pixabay

Stiže period promena

Obnova Vaše snage ili početak discipline za jačanje Vaše volje efikasno je u ovo doba godine, posebno u narednih nekoliko dana koliko će i trajati konjkucija ovih planeta. Ako ste se osetili oslabljeni životnim pritiscima, sada se možete revitalizovati kroz režim vežbanja za svoje telo, kao i za Vaš um.

Vaša energija ega je danas veoma velika i brzo ćete se braniti ili promovisati svoju agendu. Imate trenutni odgovor na lični izazov, snažniji ste nego što znate i morate paziti da komentare drugih ne shvatate previše lično,piše Astrousluge.com

Imate veliku hrabrost kada pristupate svakom novom poduhvatu i ovo je dobro vreme za pokretanje novih projekata koji će biti testirani za šest meseci od današnjeg dana.

Vaša fizička energija je takođe velika, a svoju kreativnost možete izraziti kroz fizičke oblike umetnosti ili performansa. Budite veoma oprezni pri rukovanju mašinama, alatima, oružjem ili vatrom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17