• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.07.2022

17:21

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA mogu da se zaljube NA SLEPO, bez da prvo vide partnera - važne su im DRUGE STVARI!

Shutterstock

Horoskop

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA mogu da se zaljube NA SLEPO, bez da prvo vide partnera - važne su im DRUGE STVARI!

Podeli vest

Blizanci, Rak i Ribe više vrednuju dušu od fizičkog izgleda

Ljubav se često smatra slepom i smatra se jačim osećanjem, jer kada volite nekoga a da ne vidite njegovo ili njeno lice, onda volite osobu, a ne njen izgled. Volite ih i prihvatate ih onakvima kakvi jesu i nemate nikakve veze sa njihovim izgledom. Ovo vezivanje je zasnovano na čistoj ljubavi i dubokoj vezi između dve duše.

Postoje veoma retki ljudi koji zaista mogu da veruju u ovaj koncept. Prema astrologiji, postoje tri horoskopska znaka koji se zaista mogu zaljubiti u osobu, a da je ne vide. Mogu da ih privlače njihove osobine ličnosti, a ne izgled.

Dakle, ova 3 znaka se duboko zaljube u dušu, a da ne vide partnera.

Blizanci

Ljudima Blizancima nije toliko stalo do izgleda. Privlače ih duboki i intelektualni razgovori, pošto su uvek radoznali i vole da se upuštaju u debate. Neće se lako zaljubiti u nekoga, ali kada se to desi, nikada se ne zasniva samo na fizičkom izgledu.

Foto: Shutterstock

ljubav

Rak

Ovaj znak je osetljiv i ima psihičku intuiciju. Dakle, nikada se neće lako otvoriti nekome; oni će to učiniti samo nekome sa kim mogu biti ranjivi. Moraju da imaju duboku i jaku vezu u početnoj fazi zabavljanja sa nekim bez obzira na izgled; inače, nema potrebe da bude u toj vezi.

Ribe

Ovo je najromantičniji znak od svih, koji će se prvi zaljubiti u nekoga, a da ga nisu videli. Oni mogu smatrati osobu ljubavlju svog života, kada počnu da osećaju dobru vezu sa njom. Fizički izgled je samo dodatni bonus poen za njih, prenosi pinkvilla.com.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17