• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2024

08:00

Grizli napao lovca, umalo mu otkinuo ruku! Razjarena zver je jedva savladana (VIDEO)

Pixabay

Lajfstajl

Grizli napao lovca, umalo mu otkinuo ruku! Razjarena zver je jedva savladana (VIDEO)

Podeli vest

Rajli Hil (20) je lovio u Nacionalnom parku Karibu-Targe u Ajdahu, kada se našao na meti grizlija koji se stvorio niotkuda i zario mu zube u ruku.

Razjarena životinja bacala je čoveka kao igračku, a ko zna šta bi se dogodilo da njegov prijatelj Brekston Majers nije zapucao iz pištolja.

 - Osetio sam zube koji su mi probili kožu i kost. Podizao me u vazduh i bacao na zemlju. Bilo je strašno - ispričao je kasnije Hil.

Majers je bio prestravljen, ali dovoljno pribran da potegne oružje i ispali više metaka u grizlija teškog 230 kilograma.

I Hil se nekako dokopao pištolja i pucao životinji u glavu. Sve ukupno,medved je izrešetan sa 24 metka.

Kada je napokon pao mrtav, lovci su se vratili do svog vozila i sačekali pomoć. Hil je avionom prebačen u regionalni medicinski centar, gde je “zaradio” 40 kopči.

Pušten je na kućno lečenje, a lekari veruju da će se oporavljati naredna dva meseca.

Foto: Pixabay

 

Hil je ispričao da su meci, koje je Majers ispalio, prošli nekoliko centimetara od njegove glave.

 - Grizli me pogledao pravo u oči. Uspeo sam da dohvatim oružje i ispalim nekoliko metaka u njegovo lice i glavu - dodao je on.

Pošto je medved izdahnuo, Majers je podvezao rane svom prijatelju i pomogao mu da dođe do vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija