• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2016

12:47

PROMOVIŠE LEPOTU Sara ostvarila najveći uspeh Srbije na izboru za Mis Sveta

Ljubav

PROMOVIŠE LEPOTU Sara ostvarila najveći uspeh Srbije na izboru za Mis Sveta

Podeli vest

Sara Stojanović (21) iz Beograda osvojila je sjajno treće mesto na izboru za “Miss Tourism World” u Maleziji i tako ostvarila najveći uspeh Srbije u istoriji kada je ovo takmičenje u pitanju

U konkurenciji od preko 60 devojaka sa svih strana sveta, Sara je ponela lentu treće pratilje i kaže da je presrećna što je predstavila svoju zemlju kao ambasador turizma.

Izbor za Miss Tourism World 2015/16 održan je 16. januara u Maleziji, a na ovom zvaničnom svetskom takmičenju Srbija nikad do sad nije ostvarila ovakav uspeh. Sara, koja je na trećoj godini Filozofskog fakulteta u Beogradu, na najbolji način je predstavila našu zemlju. 

Lepotica je širokim osmehom zasenila žiri. 

 

 


Lepa Sara studira pedagogiju i nakon ostvarenja ovakvog uspeha rekla je da je jako ponosna što je predstavljala Srbiju. 

 

 

14.1.2016. #night

A photo posted by Sara Stojanovic (@___cinderella____) on Jan 14, 2016 at 7:31am PST

 


- Moja Srbija je zemlja otvorenog srca. Jedinstvene lepote, prirodnog bogatstva i blaga, bogate istorije sa autentičnim kulturnim nasleđem, sa bogatom kulturnom baštinom pod zaštitom UNESCO liste, koju nasleđujemo i prepuštamo novim generacijama. Srbija ima najrodoljubiviji narod na planeti, koji su dali doprinos svetskoj nauci, umetnosti i kulturi… Veoma sam srećna što mi je pripala čast da na najvećoj svetskoj smotri lepote predstavim Srbiju - kazala je lepa Sara. 

 

SERBIA #misstourismworld #misstourismserbia #serbia

A photo posted by Sara Stojanovic (@___cinderella____) on Jan 6, 2016 at 5:24am PST



Devojke su se pripremale 20 dana pred takmičenje, a mlada Beograđanka se očigledno baš potrudila da se najbolje spremi.
 

Winter like this #misstourismworld #misstourismserbia Hvala @bonatti_underwear na predivnom kupacem iz nove kolekcije leto 2016

A photo posted by Sara Stojanovic (@___cinderella____) on Jan 5, 2016 at 12:52am PST

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djokica

pre 8 godina

Kada gledam zaplakao bih. Al' ne od sretće. Da smo poslali Dušicu Spasić voditeljicu rts-a bili bi PRVI. To je lepota od koje zastaje dah. Ovo nemam dovoljna dva oka za plakanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17