• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: elle.rs/informer.rs

15.07.2019

12:18

TAJNA JE U KUHINJI! Dermatolog Viktorije Bekam otkrio ključ njene besprekorne kože!

Ljubav

TAJNA JE U KUHINJI! Dermatolog Viktorije Bekam otkrio ključ njene besprekorne kože!

Podeli vest

Viktorija Bekam u petoj deceniji izgleda odlično, a tajna njene divne kože krije se u kuhinji. Bivša članica grupe "Spice Girls" otkrila je da je ranije imala veoma problematičnu kožu, a onda je jedan savet dermatologa promenio sve...

- Dr Harold Lancer mi je savetovao da svakodnevno jedem losos. Pitala sam ga moram li baš svaki dan, a on je odgovorio da!

 

TREBA ZNATI! Sa ovim trikom lak na noktima će vam duže trajati

Naime, losos kao i druga druga masna riba bogat je omega-3 masnim kiselinama, kao i A i C vitaminima. Omega 3 masne kiseline sadrže 'dobre' masnoće koje povoljno deluju na zdravlje, a prvenstveno štite srce i krvne sudove, jer snižavaju nivo triglicerida i kontrolišu upalne procese u telu. Osim toga, omega 3 kiseline štite kožu od starenja. 

KADA JE IDEALNO VREME DA STANETE NA VAGU! Morate pažljivo da pratite promenu svoje kilaže!

Nedavno istraživanje dokazalo je da ljudi koji jedu ribu i povrće imaju manje akni od onih koji retko konzumiraju ribu. Nekoliko studija dokazale su i vezu između ribe, omega 3 kiselina i lepog tena bez akni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 8, 2019 at 5:55am PDT

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija