• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.08.2019

22:23

SVEŽ VAZDUH I SVETLOST! To je sve što vam treba za vrele letnje dane!

Ljubav

SVEŽ VAZDUH I SVETLOST! To je sve što vam treba za vrele letnje dane!

Podeli vest

Ono što se negde kod većine osoba budi zajedno sa letom jeste potreba i želja za nekim promenama, koje će učiniti da se osećamo još lepše i veselije

Tu su brojne promene, neko menja izgled svoje frizure, neko boje koje najčešće oblači, svakako je najpoznatija letnja promena i želja za mršavljenjem, pa se o dijetama i treninzima najviše govori. Pored toga, jedna od čestih promena u ovom godišnjem periodu jesu i promene koje se tiču kuće, odnosno doma ili poslovnog prostora.

Sunčani zraci i toplije vreme povećavaju potrebu da više vremena provodimo u osvetljenom prostoru, da što više udišemo svež vazduh, ali da u svemu tome i samu estetiku dovedemo na viši nivo, a postoji jedno odlično rešenje koje bismo mogli da pronađemo u ovom trenutku, a to su zavese za adekvatno osvetljenje i klizni PVC prozori.

Klizni PVC prozori za stalnu svežinu u dom

Prozori kao prozori su najpre potreba svakog objekta, bez obzira na njegovu namenu, što zbog zatvorenosti koja je neminovna iz više razloga, što zbog osvetljenja i estetskog izgleda.  Za izradu prozora i vrata se koristi pre svega PVC stolarija i aluminijumska stolarija. Ako se traži najbolji odnos cene i kvaliteta svakako je to PVC stolarija jer prozori i vrata izrađeni od ovih profila pružaju veoma dobru, kako toplotnu tako i zvučnu izolaciju. Inovacije u stolariji su veoma česte, a jedna od njih su svakako klizni PVC prozori i vrata.

SREĆA JE STVAR IZBORA! Osnovna načela uspešnog i ispunjenog života!

Klizni PVC prozori su nešto što se u sve većem broju ugrađuje u domovima i poslovnim prostorima, jer oni, klizni PVC prozori, imaju više bitnih prednosti koje im daju na važnosti. Otvoren prostor i nesmetana frekfencija vazduha kroz dom ili poslovni prostor je samo jedna od prednosti koje vam ova stolarija može pružiti.

Adekvatno osvetljenje za prijatan ambijent

Zbog svojih dimenzija i činjenica da se mogu ugraditi prema meri, čak i da budu od same tavanice do poda, klizni PVC prozori predstavljaju jedan od najboljih izvora prirodne, dnevne svetlosti. Zbog ove činjenice, klizni PVC prozori se u najvećoj meri postavljaju u kućama koje imaju dnevne boravke ili prostorije koje izlaze na dvorišta, stanove koji su na visinama, ali je upravo ovo razlog zbog kojeg se ovi prozori ugrađuju u restoranima, hotelima, jer predstavljaju odlično rešenje za postojanje zatvorenog prostora koji se brzo može pretvoriti u odličnu, otvorenu terasu.

HOTELSKA SOBA MOŽDA IZGLEDA ČISTO, ali nikako nemojte da dodirujete OVO!

Dodatno regulisanje svetlosti za još prijatniji ambijent su svakako zavese. U najtoplijim periodima dana vam mogu pružiti hlad i zaštitu od velikih vrućina a u delu dana kada želite da uživate u svežem vazduhu i sunčevim zracima vam pružaju dovoljno vazduha i svetlosti.

Rolo zavese za regulisanje svetlosti

Kada se govori o osvetljenju u zatvorenom prostoru tu zavese igradju vemao važnu ulogu. Gotovo svaki dom ili poslovni prostor poseduje zavese koje pre svega služe za regulisanje svetlosti ali i da vas sakriju od znatiželjnih pogleda komšija.

U kombinaciji sa modernim PVC prozorima idealno se slažu rolo zavese.  Iako ih mnogi smatraju zastarelim i modelom zavesa koji se sve manje koristi, one mogu izgledati veoma moderno. Rolo zavese se izrađuju  po meri i u raznim bojama i  mogu se uklopiti u enterijer bilo kog prostora što im daje prednost u odnosu na druge zavese. Rolo zavese omogućavaju jednostavno i efikasno regulisanje svetlosti reguacijom visine zavese može propustiti količina svetlosti koja će napraviti predivan ambijent u vašem domu.

MOĆ POZITIVNIH MISLI! Naučite vaš um da radi za vas!

Još jedna prednost rolo zavesa je to što su dosta povoljne. Cena rolo zavesa u odnosu na druge tipove zavesa je znatno niža tako da uz izdataka za ugradnju PVC stolarije neće opteretiti vaš budžet.

Izolacija od vrućine i zvuka

Jedan od strahova kada su u pitanju klizni PVC prozori jeste da li poseduju dobru termo i zvučnu izolaciju, posebno kada su ogromnih dimenzija i nalaze se duž celog zida. Međutim, tu nema mesta za strah, jer su odlično izolovani, pa zimi čuvaju toplotnu energiju, a leti ne dozvoljavaju da toplota s polja uđe u dom, što ih čini daleko boljim i kvalitetnijim od običnih prozora. Pored toga, klizni PVC prozori predstavljaju odličnu zvučnu izolaciju, pa ćete biti sigurni od buke, da vas neće ometati zvuci iz komšiluka, obližnjeg stana i tome slično.

Sigurnost

Možda se radi o velikoj količini stakla, međutim, svi proizvođači kada su u pitanju klizni PVC prozori ističu da su veoma sigurni, te da pružaju daleko veću sigurnost od običnih PVC, ALU ili drvenih prozora. S toga, nema potrebe da brinete o tome, jer mesta za brigu nema.

Estetika

I na kraju, ono što je mnogima najvažnije u trenutku renoviranja i menjanja izgleda doma ili poslovnog prostora, a to je estetski ugođaj. Klizni PVC prozori sami po sebi imaju jako atraktivni izgled koji prenosi po svojoj ugradnji na celokupan izgled prostora u kojem se nalaze. Uz njih sigurno dobijate prostor koji izgleda moderno, nesvakidašnje, a opet prijatno i toplo.

OVO JE NAJBITNIJE ZA KVALITETAN SAN! Savet naučnika koji će vam biti od koristi!

Ugradnja rolo zavesa može takođe doprineti estetici odnosno izgledu enterijera nekog prostora. Odabirom adekvatene boje rolo zavese možete učiniti vaš dom još lepšim i prijatnijim za boravak.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17