• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radio Sarajevo/informer.rs

14.04.2019

13:29

(VIDEO) DA STOJI PRAVO I ČVRSTO! Top 10 vežbi za vašu savršenu zadnjicu!

Ljubav

(VIDEO) DA STOJI PRAVO I ČVRSTO! Top 10 vežbi za vašu savršenu zadnjicu!

Podeli vest

Ako želite ovog leta da impresionirate svojom lepom pozadinom, bacite se na trening. Uz svakodnevno ponavljanje ovih jednostavnih vežbi, već posle dva do tri meseca rezultati će biti očigledni, a vi ćete imati super guzu

1. Otkrijte koje su omiljene vežbe Kim Kardašian za podignutu, okruglu i prćastu zadnjicu:

2. Režim vežbanja Viktorijinih anđela nije lak, ali je veoma efikasan. Oblikovanje guze zasniva se na vežbama koje se izvode na podu, a sadrže elemente pilatesa i aerobika:

3. Osnova svake dobre vežbe za guzu su čučnjevi, koje možete nadograđivati raznim iskoracima. Kako to pravilno izvesti pogledajte u videu koji se zasniva na petodnevnom planu oblikovanja guze:

KO NAJVIŠE MASTURBIRA, A KO GLUMI ORGAZME? Horoskop otkriva kakvi ste u krevetu!

4. Tegovima se pojačava intenzitet vežbi, a za još bolje rezultate opteretite njima i noge i ruke:

5. Pilates vežbe za guzu i butine izvode se nešto sporijim intenzitetom, ali sa više ponavljanja. One uključuju obavezno zagrevanje, koje sprečava mogućnost povreda:

6. Za one koje, osim oblikovanja, žele i da smanje obim svoje guze i nogu, idealne su pilates vežbe na podu:

7. Kombinacija plesnih i modernih aerobik tehnika najpopularniji su oblik vežbi za guzu u Brazilu, čije se stanovnice ponose titulom najlepših pozadina na svetu. Otkrijte kako to one rade:

JOGA ZA LICE! Ova metoda podmladila je mnoge dame širom sveta!

8. Fitnes trener Ališa Mari otkriva kako da vežbe za guzu prilagodite vašem tipu guze. Postoje četiri osnovna oblika, pogledajte koji je za vas najbolji tip vežbi:

9. Osim veličine i oblika, čest problem je i nakupljanje neželjenog celulita na zadnjici. Da biste ga smanjili ili uklonili, neophodne su vežbe brzog intenziteta:

ČUVAJTE ARTERIJE! Ova hrana pomaže u borbi PROTIV HOLESTEROLA!

10. Vežbanjem u teretani, uz pomoć raznih sprava i tegova možete ubrzati postizanje željenih rezultata:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17