• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

10.12.2019

14:45

OVAKVA JUTARNJA KAFA JE NAJOPASNIJA ZA ZDRAVLJE! Svaki dan je pijete, a niste ni svesni da vam radi OVO!

Ljubav

OVAKVA JUTARNJA KAFA JE NAJOPASNIJA ZA ZDRAVLJE! Svaki dan je pijete, a niste ni svesni da vam radi OVO!

Podeli vest

Kako ujutru ne možemo da se razbudimo bez udara kofeina mnogima od nas je čim ustanemo na pameti kafa, ali ko bi rekao da nešto što toliko volimo može da bude loše po naše zdravlje zbog samo jednog malog dodatka

Zbog toga što u kafu dodajete mleko, ona može da bude veoma opasna po vaše zdravlje. Kravlje mleko je veoma kiselo, može da stvara sekret i sluz, i obično je puno hormona i antibiotika. I to nije sve - ono se veoma teško vari.

SVE VEZE IMAJU USPONE I PADOVE! Otkrivamo da li je dobro napraviti PAUZU!

Ukoliko želite da dodajete mleko životinjskog porekla, bolje bi bilo da se odlučite za kozje ili ovčje mleko jer je tolerancija na njega veća i manje se obrađuje. Najbolje bi vam bilo da se odlučite za neko biljnog porekla kao što je kokosovo ili sojino mleko.

Foto: pexels.com

ZDRAVLJE IZ ŠOLJE! Kod upale sinusa pomaže majčina dušica, neven jača imunitet

Pored svega toga, postoji i etička dilema oko ispijanja mleka koju mnogi vegetarijanci i vegani ovih dana propagiraju. Kravlje mleko je namenjeno za odgoj teladi, dok je čovek jedina vrsta koja pije mleko druge vrste nakon što prestane da ga doji njegova majka. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KM

pre 4 godine

Ovo nije novinarstvo: gde su dokazi za tvrdnju da mešavina kafe i mleka nije zdrava (pišete samo o uticaju mleka, ne o kafi ni o mešavini), dajete savet o korišćenju ovčjeg mleka pa onda uvodite etičku dilemu uzimanja mleka od teladi kao da to ne važi za jaganjce i dr. Ovo je članak napisan bez imalo razmišljanja (ako je prevod, sa isečenim ključnim poveznica a)!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17