• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

10.11.2021

15:05

OVAJ ZAČIN TOPI KILOGRAME! Zaboravite na vagu!

Ljubav

OVAJ ZAČIN TOPI KILOGRAME! Zaboravite na vagu!

Podeli vest

Cimet je vrlo zdrav, a njegov miris i ukus uvek podsećaju na zimu

Pored brojne zdravstvene koristi poput regulisanja nivoa šećera u krvi, cimet ima blagotvorno dejstvo i u dijetama.

Imajući u vidu ovu činjenicu, za sve one koji žele da se reše suvišnih kilograma predlažemo da naprave napitak sa cimetom, koji će im pomoći u tome.

Foto: Freepik.com

Cimet

Priprema se lako, a ukus je prijatan, posebno tokom hladnijih dana.

U šolju ključale vode naspite pola kašičice cimeta u prahu, poklopite šolju i ostavite da odstoji 30 minuta. Nakon toga dodajte kašičicu meda, a po želji možete nacediti i limun.

Pola šolje ovog napitka popijte neposredno pred spavanje, a drugu polovinu poklopite i ostavite u frižider da prenoći, i popijte je sledećeg jutra, na prazan stomak.

Važno je naglasiti da ovaj napitak ne treba podgrevati. Popijte ga hladnog ili ga ostavite da se ugreje malo na sobnoj temperaturi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija