• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

14.03.2022

10:04

SMRŠALA VIŠE OD 30 KILOGRAMA! Glumica Rebel Vilson izgleda bolje nego IKAD, a njen trener otkriva KAKO je to uspela!

Ljubav

SMRŠALA VIŠE OD 30 KILOGRAMA! Glumica Rebel Vilson izgleda bolje nego IKAD, a njen trener otkriva KAKO je to uspela!

Podeli vest

Dugi niz godina se borila sa viškom kilograma, a sada je skoro neprepoznatljiva.

Mnoge poznate ličnosti su imale problema sa viškom kilograma, a onog momenta kada reše da promene život, a naročito kada njihove odluke postanu vidljive, postavlja se pitanje kako su to uspeli.

Podrazumeva se da su im želja i volja osnovni pokretač, ali pored toga, pravilna ishrana i pomoć i podrška ličnog trenera su od krucijalne važnosti. 

Glumica Rebel Vilson je smršala više od 30 kilograma, a njen trener Ganar Peterson, koji inače trenira i Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, otkriva kako je to postigla.

- Ona je divna, zabavno je biti u njenom okruženju i marljivo radi - kaže Ganar, koji je otkrio kako je glumica postigla da vežbanje bude deo njene rutine:

- Postavljanje prioriteta hemijskom, a ne običnom olovkom, tako da je to nešto što ne može da se promeni. Sve druge stvari postavljate oko toga. Na primer, ukoliko imate trening u 8, a neko želi da se tada vidite, vi ćete reći "To mi ne odgovara, je l možemo u 9?". 

Kada se radi o vežbama, Rebel nije imala samo jednu vrstu vežbi ili mašina na kojima je radila. U pitanju su različite stvari, traka za trčanje, vožnja bicikla, čučnjevi, vežbe sa tegovima i tako dalje, naravno, sve prilagođeno njenim mogućnostima.

Svaki početak je težak, a Ganar je otkrio šta je bitno kada ste kao što je to bila Rebel, bili potpuni početnik sa tolikim viškom kilograma:

Foto: Reuters

Rebel Vilson

- Ne pokušavajte da promenite previše odjednom. Ukoliko probate da sve obuhvatite, najverovatnije nećete izdržati. Podržavajte dobre odluke poput zdrave ishrane i održivih promena, ali nemojte da govorite: "Ok, sada ću da treniram šest dana nedeljno, imaću veoma striktnu dijetu, neću konzumirati alkohol ili dezerte, imaću 8 sati sna, oslobodiću se stresa" - to jednostavno nećete odmah postići.   

Ono što zapravo funkcioniše je postepenost. 

- Ja sam srećan i ako počnete da trenirate jednom nedeljno. Ali onda treba da postepeno pojačavate. Naravno, trebalo bi da imate neki određeni plan i program, a ne da budete po sistemu "Otići ću jednom, pa neću ništa raditi sedam dana". To vas neće odvesti gde želite. 

Jedna od stvari koju mnogi izgube u toku procesa mršavljenja, pa i kasnije, jeste motivacija. Postavlja se pitanje kako se ona održava, kada se postigne željeni cilj?

- Ili težite da budete bolji ili dozvoljavate sebi da postanete lošiji, ne postoji takva stvar, kao stajanje u mestu. Ne postoji takva stvar kao što je dostizanje ciljeva. Možete doći do neke brojke, ali to ne znači da tu treba da stanete. Uvek postoji još nešto na čemu biste mogli da radite, poput regulisanja stresa, ostavljanja pušenja itd.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija