• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

27.06.2022

14:23

SLADOLEDU NE MOŽE DA ODOLI! Zavirite u JELOVNIK Natali Portman - evo šta jede za SVAKI OBROK!

Ljubav

SLADOLEDU NE MOŽE DA ODOLI! Zavirite u JELOVNIK Natali Portman - evo šta jede za SVAKI OBROK!

Podeli vest

Doručak, ručak, večera i grickalice - ovako izgleda ishrana čuvene glumice, Natali Portman

Jedna od najlepših i najzgodnijih glumica Holivuda, bez sumnje je Natali Portman. Prvenstveno zbog sebe, ali i mnogobrojnih uloga, uvek je morala da vodi računa o svom izgledu, a otkako je postala vegeterijanka, ishrana joj se u potpunosti promenila.

Ona je otkrila šta jede za svaki obrok, a primetićete da je veoma raznovrsno: 

Doručak

Natali počinje dan rano, oko 7 ujutru. Rekla je za Harper's Bazaar da obično jede ovsenu kašu ili tost od avokada za doručak. Kako navodi portal Eat This, Not That!, tost od avokada je prepun složenih ugljenih hidrata, zdravih masti i proteina, što ga čini hranljivim jutarnjim obrokom. Kafa obično nije deo glumičine rutine, ali će je popiti ako je zaista umorna.

Pošto Portman ima američko-izraelsko dvojno državljanstvo, ponekad će se dotaći i svojih izraelskih korena. Zvezda je jednom prilikom objavila svoj tradicionalni izraelski doručak na Instagramu leblebije, salatu i tahini.

Ručak

Portman se pobrine da uglavi i proteinski šejk u vreme ručka, što definitivno objašnjava mišiće! Prema pisanju "Sportskeeda", njen trener Naomi Pendergast, držala je Portmanovu na rutini treninga teške kategorije, koja je bila u kombinaciji sa proteinskim šejkovima.

Uz njen šejk, tipičan ručak za glumicu je veganska meksička hrana.

- Imamo odlične takose u blizini naše kuće. Imaju ukusne sastojke na biljnoj bazi, kao što su gvakamole, biljne ribe, hrskave pečurke od ostriga i začinjeni i pečeni karfiol - rekla je Natali.

Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Natali Portman

Večera

Dok Portman voli da pojede brzi zalogaj za ručak, večera je obično kod kuće.

- I moj muž i ja mnogo kuvamo… Ja pravim mnogo kus-kusa i bliskoistočne hrane, a moj muž pravi sve - rekla je ona za Harpers Bazaar. Ako Portman kuva večeru, napraviće kus-kus salatu.
Međutim, verovatnije je da Portmanovo domaćinstvo servira testeninu nedeljno uveče. "Moja idealna večera uključuje testeninu. Obično imamo italijansku ili japansku hranu", rekla je za Harper's Bazaar. Prema pisanju "Bon Appetit", Portmanova i njen muž imaju svoju baštu u kojoj beru sveže povrće i začinsko bilje za svoja jela, a vole da prave i pastu od ulja i belog luka.

Grickalice

Kada je u pitanju grickanje, Portman ima jednu stvar za kojom uvek žudi, a to je veganski sladoled. Međutim, ona kontroliše svoju porciju, tako da i dalje može da uživa u svojoj omiljenoj slatkoj poslastici

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17