• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

18:30

Seksi fotke fatalne Andree (54) i njenog dečka dižu temperaturu! Svi gledaju u njenu guzu (FOTO)

profimedia

Ljubav

Seksi fotke fatalne Andree (54) i njenog dečka dižu temperaturu! Svi gledaju u njenu guzu (FOTO)

Podeli vest

Bodibilderka Andrea Sanšajn (54) pronašla je novu ljubav - uslikani su na plaži u vrelom zagrljaju.

Andrea Sanšajn, koja se intenzivno bavi bodibildingom i ima savršeno telo, pronašla je novog dečka, i to svojih godina. 

Fotografije ovog para sa plaže samo potvrđuju jačinu njihove veze. Na njima je bodibilderka u oskudnom kupaćem kostimu i u vrelom zagrljaju sa novim dečkom.

Andrea Sanšajn, koju nazivaju i Superfit bakom,  tvrdi da je spavala preko 800 ljubavnika i da se nedavno neočekivano povezala sa starim prijateljem.

Ona je rekla da ju je tajni obožavalac godinama kontaktirao na tajanstvenom profilu na društvenim mrežama sve dok jednog dana nije odlučila da dogovori sastanak.

 - Osoba koja se pojavila  bila je stari prijatelj koga dugo nisam videla. Veza je bila toliko jaka da smo sada zajedno, delimo istu kuću. On zna sve o mom javnom životu i voli me baš takvu kakva jesam - dodala je Andrea.

Njen novi dečko je Halvor Langslet, 51-godišnjak kojeg je upoznala na takmičenju u bodibildingu u Norveškoj 2015.godine. Trebalo im je neko vreme da odluče da budu zajedno i da učvrste svoju vezu.

 - U budućnosti želimo da rastemo zajedno, da budemo srećni i voljeni, onoliko koliko zaslužujemo. Naravno da moramo i da nadoknadimo izgubljeno vreme - navela je još Andrea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija