• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

11:00

Najlepša žena na svetu uslikana u provodu u Los Anđelesu! Zablistala je u uskoj haljini (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Najlepša žena na svetu uslikana u provodu u Los Anđelesu! Zablistala je u uskoj haljini (FOTO)

Podeli vest

Glumica Anja Tejlor Džoj (28), koja je nedavno proglašena za najlepšu ženu na svetu, uslikana je u provodu u Los Anđelesu u atraktivnoj crnoj haljini.

Anja Tejlor Džoj bila je na rođendanskoj zabavi pevača Čarlija XCX sa suprugom Malkolmom Mekrejem. 

Za ovu svečanu priliku odabrala je jednostavnu i atraktivnu haljinu.

Pripijena duga uska crna haljina sa bretelama imala je veoma dubok dekolte, koji je glumica dodatno akcentovala nakitom - nosila je dve ogrlice sa medaljonima. 

Foto: profimedia

 

Anja  je plavu kosu skupila u nežnu punđu. Oči je naglasila ajlajnerom, a odabrala je intenzivni bordo-crveni ruž za usne.

Otmena kombinacija upotpunjena jednostavnim otvorenim sandalama na štiklu glumici je savršeno pristajala i naglasila je njenu nežnu i sofisticiranu lepotu.

Anja Tejlor Džoj je nedavno proglašena za najlepšu ženu na svetu, prema proceni britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve. Više o tome možete pročitati klikom na ovaj LINK.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!
Nimalo naivno

Kijev priznao, protiv Putina i Rusije ratujemo i u Africi! Maske su pale, svet se ovoga plašio, posledice su zastrašujuće!

Rusija i Ukrajina su u ratu i na tlu Afrike?! Vlada Malija, koju predvodi pukovnik Asimi Goita, uz podršku Moskve, najavila je „trenutnu suspenziju diplomatskih odnosa sa Ukrajinom" zbog, kako su naveli u Bamaku, "podrške vlade iz Kijeva pobunjenim Tuarezima iz pokreta Azavad". Bamako optužuje Kijev da pomaže "terorizam i ugrožava suverenitet i teritorijalni integritet Malija".

05.08.2024

19:24

Zabava

Džet set

Srbija